Gå til innhold

Google play movies, books and music


Anbefalte innlegg

Da jeg var i Skottland i sommer og hadde med meg mitt Android nettbrett, kunne jeg se plutselig at Google Play tilbød bøker, musikk og filmer for streaming/nedlasting. Er det noen som vet noe om/når dette blir tilgjengelig i Norge? Og evt. hvem Google venter på for å få dette til?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Såvidt jeg vet venter Google på avtaler med utgiverne i Norge. F.eks har et forlag kjøpt enerettighetene til å selge Harry Potter i Norge. TV2 kjøper rettighetene til å være eneste som sender X i Norge osv.

 

Jeg er misunnelig som faen.. Det fungerer kjempebra i Statene/5 land i europa, men de må få ut fingeren. Alt de lanserer er "U.S only at the time being", de må innse at de har et mye større marked, og prioritere større lanseringer før de finner nye produkter de kan lansere i US only.

Lenke til kommentar

Du kan bruke VPN (f.eks Hotspot Shield) på PC for å kjøpe bøker, musikk og filmer via Play Store. Disse kan du så synkronisere inn på nettbrettet hvis du har appene installert. Du kan også bruke denne guiden for få tilgang til den amerikanske Play Store på nettbrettet (du kan da også laste ned Play Books osv). Guiden er egentlig for hvordan ikke-amerikanere skal få $25 fra Google etter kjøp av Nexus 7, men kan også brukes for å få tilgang til amerikansk Play Store.

 

 

Jeg har ikke testet å kjøpe fra nettbrettet enda, men fikk fint kjøpt en gratis bok når jeg surfet Play Store med VPN.

 

PS: Du må nok kjøpe med et "amerikansk" kredittkort for at det skal fungere. Selv har jeg mitt norske MasterCard registrert, men med en amerikansk adresse (bruker adressen min hos JetCarrier).

Endret av jenskristian
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...