Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei, jeg har lenge tenkt å kjøpe meg et android nettbrett! Jeg skal begynne på studiespesilaiserinng etter sommeren og lurer på om noen vet/ bruker/ har brukt et av asus transfomer nettbrettene som skole-pc eller jobb-pc. Jeg tror jeg skal kjøpe meg en tf700. Er det verdt det eller er det bedre og gå for prime eller tf300? Nettleserproblemene med tf700 regner jeg med løser seg med

Jelly Bean.

 

Men det jeg virkelig lurer på er om noen har brukt noen nettbrett fra transformer-familien som skole-pcer. Oppfyller Android alle kravene og blir 10,1 skjerm for lite? Er polaris office godt nok? Er det fysiske tastaturet godt nok? Vil tf700 bli en grei skole-pc`?

 

Håper virkelig på svar!

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Hei! Jeg er/var i samme knipe, har ikkje kjøpt tableten enda, men har bestemt meg på grunnlag litt lenger nede i svaret her ;)

Til studiespesialisering kan man nesten bruke telefonen :p Der er det vel snakk om standard innlevering type intervju, rapport og presentasjoner(?) hvor gjerne enklere office apper vil funke fint helt sikkert. Polaris har jeg testet litt og det er ganske ok.

 

Bare sånn å ha med på skolen å ta kjappe notater, gjøre kjappe nettsøk, leke med i friminuttene og gjøre standard skoleshit så vil det funke helt strålende, det er hva jeg tenker i allefall. Men skal du gjøre over gjennomsnittlig avanserte presentasjoner eller lignende er det jo greit å ha en vanlig pc. En vanlig pc er og veldig god å ha til prøver som er noe omfattende. Idag har vel de fleste skoler pc til låns er det verdt å nevne (stasjonære).

 

Jeg går IKT, hvor vi setter opp servere etc, litt for avansert for en tablet, og vi har dedikerte arbeidspc'er. Men til alt annet; Ta notater, gjøre kjappe skoleoppgaver, bruke til presentasjon etc gogogogo transformer pad for min del :D Men som sagt, greit å ha en god pc hjemme eller en ok laptop til å bruke i nødsituasjoner. Jeg har en god stasjonær hjemme så oppgaver jeg må ta over tid kan jeg bare gjøre hjemme, i den sammenheng er det noe jeg gleder meg til, altså å bruke tableten til fremføringer etc.

 

Ble kanskje litt rotete dette her, men håper min konklusjon kan hjelpe deg litt i allefall :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...