Gå til innhold

Musikk: Demoinnspillger av Polyvalencis, tilbakemelding ønskes


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Partiet på begynnelsen av Blood is Blood låter veldig "MIDI". Jeg ville foreslått å bruke bedre softsynther til dette. Pianoet låter også ganske spisst og spinkelt. Trommemiksen er ganske dårlig, vil jeg si. Jeg miksa bedre trommer på den første demoen jeg miksa. Skarpen låter som om den er tatt opp gjennom talemikrofonen på et sentralbordheadset. Lite brillians i overheadene på trommene også, i tillegg kunne det jobbes mer med kompresjonen her, så de sitter bedre i miksen. Høres også ut som om det er litt krangling mellom noise-gate'ene enkelte steder.

 

Begynnelsen på Born in Strife likte jeg, personlig synes jeg dere burde gått mer for denne stilen enn den forrige låta. Ellers er vokalen litt spinkel oppi det hele, på clean-partiene kunne dere gjerne lagt på flere koringer og spredt de litt ut i stereobildet.

 

Synes det er mange ting som krangler i lydbildet innimellom, her ligger det nok en god del og hviler på personen som har mikset. Det er også veldig mye energi i nedre mellomtone på hele miksen, synes jeg. Det mangler brillians og "luft" og det mangler også en solid bunn.

 

Det høres at dere har jobbet mye med det, men det mangler litt for å få det opp på et nivå hvor folk tenker "dette låter jo proft!".

Endret av Distressor
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...