Gå til innhold

Ekte mat utifra mitt synspunkt.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Selv spiser jeg veldig mye "slike dyre kjøttstykker", men det trenger ikke å være så veldig dyrt om man bare handler på de rette stedene. Jeg kjøper som regel mørbrad og ytrefilet av storfe til "bare" ca. 150 kg kiloen, som tilsvarer en 30-40 kr per middag. Som tilbehør lager jeg ofte fløtegratinerte poteter (fra scratch) og steiker litt champignon i stekepanna. Relativt lett, og total tid hvor man faktisk jobber med maten er ikke mer enn kanskje 10-15 minutter. Total kostnad per person er vel ca 50 kr, svingodt er det også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...