Gå til innhold

BK: På hodet i matfatet!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kanskje jeg skal ta på meg regnponchoen og sette meg ned i skogen rett bak huset?.... ;)

 

Slett ingen dum ide, hvis du har en "ren og steril" hage vil det være større sjangs for å finne noe interessant i busk og kratt.

 

Fin komposisjon og fordeling av skarpt/uskarpt i bildet ditt her, eneste er at mønsteret på vingene gjør noe med øynene mine så de krysser seg, er vel ett eller annet optisk fenomen som du har klart å fange her...eller kanskje det bare er meg :)

Lenke til kommentar
Kanskje jeg skal ta på meg regnponchoen og sette meg ned i skogen rett bak huset?.... ;)
Slett ingen dum ide, hvis du har en "ren og steril" hage vil det være større sjangs for å finne noe interessant i busk og kratt.Fin komposisjon og fordeling av skarpt/uskarpt i bildet ditt her, eneste er at mønsteret på vingene gjør noe med øynene mine så de krysser seg, er vel ett eller annet optisk fenomen som du har klart å fange her...eller kanskje det bare er meg :)

Takker Tjernshaugen!

Var akkurat ute en tur, men fant ikke annet en noen små korsedderkopper.... Litt kaldt og surt, så det frister vel heller ikke så mange av de små tynnkledde heller.... :)

 

Mht. det eventuelle optiske fenomen, så var dette en slags skinnende gjennomsiktig hinne til vinger. Så nesten ut som om fargene forandret seg alt etter hvilken vinkel en så den fra. Mulig det faktisk er en slags optisk brytning som skjer...., så det er nok ikke bare deg.... ;)

 

Lenke til kommentar

Jækla kult.ha..ha, de gærne har det godt ! :)Veldig flott bilde av blåklokkene og dets innhold Svein..ser du utvikler deg raskt..du er allerede en kløpper på makro.

Takker så mye Terje! :)

Går jo framover, og en blir jo litt "hekta" på forskjellige ting innen foto sånn tidvis.... . Kan nok utvide det "tekniske reportoaret" gradvis også, bl.a. bruk av stativ/mellomringer osv. har jo ikke vært prøvd ennu, så vi får se.. ;) etterhvert....

 

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...