Gå til innhold

Hvilke garantier har jeg på Beats-headset?


Anbefalte innlegg

Jeg merket nettopp at den høyre pluggen på beatsene mine ga fra seg minimalt med lyd, så i ren frustrasjon skrudde jeg opp hele driten i et forsøk på å fikse den. Hadde det ikke vært for at de var så forbanna dyre hadde jeg klippet de i to og kastet de på sjøss tvert, men før det eventuelt skjer hadde det vært greit å vite litt om hva annet jeg kan gjøre. De ble kjøpt på Spaceworld i Ålesund men siden jeg ikke har mulighet til å dra nordover dit på lang tid hadde det vært greit å vite litt om andre alternativer. Tar Expert, Elkjøp eller Lefdal imot plugger til reparasjon? Hva er isåfall prisen? Siden det ikke tok mer enn to måneder før de strøk med, er det en mulighet for at jeg får tilbake pengene mine? Hvilke garantier gjelder for Beats?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det at du skrudde de opp for å forsøke å fikse de, har vel i utgangspunktet gjort at du har brutt alt som er av garanti. Kan selvfølgelig hende at de ikke oppdager dette.

 

Er dette et resultat av at du spilte musikk med høyt volum, eller skjedde det plutselig mens du hadde på "normalt" volum?

 

Produsenten har forøvrig 1 års garanti på hodetelefonene. Utover dette gjelder selvsagt også forbrukerkjøpsloven.

Endret av r2d290 waits for Obi-Wan
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...