Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

[Løst] Ny PC og såklart ikke signal til skjermen!


Anbefalte innlegg

Rimelig forbanna nå, ventet i år og dag på maskinen og nå får eg faen ikke signal til den nye skjermen.

 

Skjermen er denne: http://www.komplett....aspx?sku=477710

 

og Pc'en består av:

 

XFX Radeon HD 6870 1GB GDDR5 "Dual Fan"

PCI-Express 2.1, 2xDVI, HDMI, 2xmini-DisplayPort,

900MHz

 

Intel® Core i7-2600 Processor

Socket-LGA1155, Quad Core, 3.4Ghz, 8MB, 95W, Boxed

w/fan

 

MSI B75MA-P45, Socket-1155

m-ATX, B75, DDR3, 1xG3-PCIe-x16, VGA, DVI, UEFI

 

Crucial DDR3 1333MHz 8GB KIT, CL9

Kit w/two matched DDR3 4GB, 240pin

 

Har prøvd både med HDMI kabel og VGA kabel, men med veldig lite hell. Skjermen slår seg på og alt i PC'en virker men på skjermen står det bare "No signal detected"

 

Har prøvd med VGA kabelen baki pc'en der det er lite bilde av en skjerm og prøvd med HDMI kabel i HDMI utgangen på skjermkortet. Det ENESTE eg ikke har prøvd er en såkalt DVI-D kabel, det er utgang til en slik også på skjermkortet, men det kan da umulig være at eg skal få signal KUN med en slik....??

 

Er det noen som har peiling på hvorfor eg ikke får bilde? Eg kan laste opp bilder av innmaten i PC viss det er til hjelp.

 

Har bare meget lyst til å få bilde på skjermen snart.

 

EDIT: Glemte en liten ting, har prøvd VGA OG HDMI kabel fra skjerm til denne laptopen eg sitter på nå og fikk bilde med en gang, så skjerm, og kabel skal virke. Så problemet må ligge hos den stasjonære..

Endret av LunaticFanatic
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vet du at maskinen POSTer? Hører du f.eks at Windows starter opp?

 

Jeg antar du har sjekket at skjermkortet har strømkablene satt skikkelig inn, at det ikke er noe annet som er løst.. Hvis alt er som det skal ville jeg tatt ut skjermkortet og prøvd onboard-skjermkortet igjen.

Lenke til kommentar

Maskinen starter opp som normalt ja, men har ikke hørt at noe Win eller noe slikt starter, men det er en HELT ny PC så kan være at ting ikke starter auto første gangen, ikke vet eg. Har sjekket strøm til skjermkortet og det funker, viftene går osv.

 

Kan prøve nå å ta ut skjermkortet og prøve det som er onboard.

Lenke til kommentar

Kan virke sånn ja, satt det inn igjen for å teste etter eg hadde fått installert ulike drivere og hatt maskinen på en stund, men etter eg satt tilbake skjermkortet og slo på med signalene fra VGA fra onboard skjermkort fikk eg ikke signaler noensted.

 

Så skjermkortet skal tilbake. Forøvrig herlig fornøyd med posten sitt arbeid, over 3 dager forsinket, og ser nå at kabinettet har en bulk, ja en BULK på ene kanten oppå bak. Sikkert der skjermkortet har takket for seg også.

 

Skulle faen steike fått tak i de udugelige fjolsene som behandler pakker slikt. Der det tilogmed står "Forsiktig" "glass" på esken. Men neida...

Lenke til kommentar

Jeg er helt enig i at pakker behandles for dårlig, men det har alltid vært sånn. Det gir litt ansvar til de som pakker inn slik at de må sørge for at de tåler påkjenningene.

 

Kjedelig er det alltid uansett med DOA produkter. Nevn det med kabinettet i slengen til butikken, kan hende du får en hundrelapp eller to av hvis du ikke vil sende inn for å bytte det :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Uh, en annen ting. /Noobstart

 

Står at eg må installere Radeon grafikkortet, MEN går det ann når eg ikke får signal til skjermen med kortet i maskinen? For prøver eg uten kortet i så får eg beskjed om at det ikke finnes noe XFX produkter tilstede, og det er jo forsåvidt rett.

 

Er det noe enkelt eg overser her..litt smart å sende tilbake ett fungerende grafikk kort

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...