Gå til innhold

Erfaringer med luftrensere/støvsamlere?


Anbefalte innlegg

Hjelp vi støver ned!

 

Er nå blitt møkk lei av støvtørk. Ukentlig vaskes hele leiligheta grundig og bare en dag senere er alt like jævelig igjen.. Vi bor i sentrum, så da skal det ikke mye til...

Mye skyldes at vi tørker klær på stua. Driver å ser litt rundt på tørketrommeler, men prøver å spare litt på kronene. Ender nok om med å kjøpe en snart likevel.

 

Jeg så ett tips om disse luftrenserene. Har søkt på sidene til Clas Ohlson og Jernia men finner ikke det det er snakk om. Er det noen som har slike selv og vet om de funker?

Prisklasse er de i?

Jeg jobber turnus 14/14, vasking av leiligheta er det siste jeg gjør før jeg drar og det første jeg må gjøre når jeg kommer hjem.... Sambo hjelper selvfølgelig også til, men selv om vi er to sammen begynner dette å bli utrolig slitsomt..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

http://www.lefdal.com/product/hjem-og-pleie/klima/AP4/wilfa-luftrenser

 

Denne er meget bra. Den tar det meste av svevestøv (hepa-filter) i tillegg har den filter som tar lukt, samt at den har ultrafiolet lys som i tillegg tar bakterier (Les aldri mer intern smitting av feks forkjølelse).

 

http://www.lefdal.com/product/hjem-og-pleie/klima/LW24/venta-luftrenser

 

Denne "vasker" luften ved at den har et skovle-hjul (slik som gamle båter) hvor luften blir dradd gjennom vanntanken og kommer ren og frisk ut. Fordelen her er at den er perfekt til kalde og tørre vinterdager med ved-fyring da den også vil fungere som en luftfukter. Ikke fult så bra hvis det er et gamle hus med høy luftfuktighet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...