Gå til innhold

Spetakkel er jo konge. Noen som vet hvor jeg kan laste ned?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hehe de er gamle kompiser av meg. Anyways de er greie men foretrekker hip hop på engelsk. På http://bergenhiphop.com skal de ha noen sanger til nedlasting ellers er det mange andre grupper og newbies som har lagt ut "demo's" der. Men prøv å få tak i noen sanger av Freakshow (også venner av meg) som har kommet ut med noen sanger. De gutta lager min type hip hop. :wink:

 

Hip hop er kommet for å bli og er snart det dominerende musikk typen i norge og ihvertfall bergen. :woot:

 

 

Edit: Her er direkte link til downloads siden. http://bergenhiphop.com/musikk/downloads/proffe.html

Lenke til kommentar

Og då var vi på ann IGJEN! At folk ikke klarer å holde musikk smak meningene sine igjen. Ka er det med musikk som får folk til å skrike ut om ka de liker og ikke liker? Gidder ikke å slenge dritt for eg begynner å bli lei av det. Anyways skal til spania kl11 så eg gidder ikke å hisse meg og bust a cap eller whatever.

 

GeZzuz: Det morsome er at på den siden som du nevnte du hadde vært på så er det råvare som ikke har havnet i proff studio. Litt kult siden man kan si sin mening om kem som kommer til å bli kjent og kem som ikke blir det.

Lenke til kommentar

Jeg ler meg ihjel av hiphop. YOYOYoyo, tøff i nebbet! OSV

Det er trist at så mange mener at hiphop/rap er bra.

 

Hehe, for en original og spennende mening. Okei, da skal jeg leke JohndoeMAKT-leken.

 

Jeg hadde noen minutter til overs nå, og foretok et kjapt søk på navnet ditt i kategorien musikk. I en tråd jeg laget for lenge siden, som omhandlet hvor mye "ekte" musikk man har (tråden kalte jeg mp3 vs "the real deal"), så følte du for å svare.

 

Hva skrev du så der? Jo, nemlig dette:

 

3-4 Orginale CD'er

Ingen brendte CD'er

30 GB Mp3 (Trance)

 

Det er altså din musikksmak. Der er den. Du sparer tydeligvis på 30 GB med trance, nesten ingenting annet, og er så fornøyd med det at du vil fortelle det til andre.

 

Det er greit.

 

Jeg kunne selvsagt laget et helvete rundt dette, skrevet at den samlingen der bærer så preg av å være umoden at det gjør vondt når jeg ser det. Jeg kunne skrevet at jeg synes det er helt hårreisende å lese om folk som gir inntrykk av å ha såpass snever musikksmak. Jeg kunne fortsatt i det uendelige. Men, det dreit jeg i.

 

Hvorfor? Jo det skal jeg si deg. Jeg forsøker nemlig å respektere andres musikksmak så langt det lar seg gjøre, i alle fall i seriøse diskusjoner. Du har rett til din tilsynelatende dårlige musikksmak. Akkurat slik som at vi som svarer her har rett til å like hip-hop. Skjønner?

 

Nå har du tre valg:

 

A ) Du kan avfeie denne posten som tull, og skrive lol noob eller noe slikt som svar.

B ) Du kan svare seriøst på denne, og forsøke å felle meg på et eller annet.

C ) Du kan hoppe elegant over hele greia, og late som om du ikke har fulgt opp din egen post ved å sjekke tråden for nye svar innimellom.

 

Sånn. Nå har jeg brukt 15 minutter av mitt liv på å lage en flamepost. Underlig nok føler jeg meg allerede litt bedre. :)

 

Edit: siteringsfeil etter invision-overgang

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Btw her er videon til spetakkel. <a href='http://java script: lagVindu('sending.php3?ID=9&ID2=Hoy','Sending','540','550','120','50','0');' target='_blank'>Spetakkel videon</a>

 

De kommer til å gjøre det stort i norge. :woot:

 

Konserten tok helt av her i bergen. Kroppen verket 2 dager etter.

 

Edit: Hmm direkte linken over funket ikke. Anyways på denne siden finner du den.

 

Biff.no

Endret av SnowDOG_
Lenke til kommentar

Hmm har selv hørt Spetakkel albumet og mener det er noe stort møl... trist at det ikke finnes gode rap'ere fra Bergen (og ja jeg vet om flere rappere)

 

De kjører samme stil hele veien på rappingen, tekstene er noe av det latterligste jeg har hørt og i tillegg så er det lite variasjon.

 

Hadde sånn smålig tro på de når de kom med EP'en tidligere i år og fordi han ene var naboen min før... men mener nå at de musikalsk sett er i en blindgate.

 

Kjøp heller noe kvalitets rap...

Lenke til kommentar

Jeg er bare ærlig om følesene mine jeg. Dersom du mener at jeg gikk over grensen så kan sende meg en PM og så kan jeg notere meg din mening. At jeg i noen få tilfeller har fått nok og slenger ut noe som jeg vet at noen kommer til å reagere på det hender, men jeg har ikke som mål å være den med prikkfritt rulleblad, og så lenge jeg ikke bryter noen regler så har jeg heller ikke lyst til å endre noen post. Muligens jeg mister litt "cred" ved å skrive slike ting, men jeg er ingen autoritet innen musikk, og dersom noen velger å stemple meg som en storkjeftet bråkebøtte som bare tuller, så er det deres tap og ikke mitt. Jeg bare skriver på dette forumet for å hjelpe mest mulig personer som har problemer, men i tråder som "hvor mye musikk har du" og andre meningsløse "chatte" tråder som bare burde bli slettet sammen med 90% av søppel der er jeg ikke alltid like seriøs. Mye av grunnen til det er at kvaliteten på forumet gjøre meg ofte trist og mine superkritiske svar er ofte basert på den frustrasjonen jeg får av å lese tråder her inne.

 

Grunnen til at jeg skrev det jeg gjorde i den andre tråden er dette:

 

Først litt bakgrunnsinfo om meg. Jeg har verdens dårligeste hukommelse når det kommer til navn. Jeg glemmer daglig navnet til personer jeg har kjent i 10 år++, og ord som "gaffel" og "fjernkontrol" er standard at jeg aldri husker. Og det samme problemet har jeg med navn på sanger.

 

Når jeg hørte sangen som trådstarteren spurte om så minnet den meg på to andre sanger som jeg har hørt flere ganger. Jeg kom ikke på navnet til sangene (whats new?), men hadde tenkt å skrive en lang tråd om at sangen var en simpel ripoff av to andre simple sanger, MEN... akkurat da jeg hadde skrevet et par linjer så kom det en bil utenfor og 4-5 personer stormet inn for å ha meg med på Kill Bill. Jeg trykket CTRL+A, delete. Og skrev i full fart det som lå øverst i tankerekken.

 

Jeg hadde faktisk tenkt å skrive en oppfølger til tråden, men det kom jeg ikke på senere. Dersom du føler at det jeg skrev var bare negativt, så sørg for at jeg får en warning, eller enda bedre: Få meg bannet. Jeg er sikker på at underbevistheten min ønsker en grunn til å slutte å skrive på dette forumet.

 

Nå har du tre valg:

 

A ) Du kan avfeie denne posten som tull, og skrive lol noob eller noe slikt som svar.

B ) Du kan svare seriøst på denne, og forsøke å felle meg på et eller annet.

C ) Du kan hoppe elegant over hele greia, og late som om du ikke har fulgt opp din egen post ved å sjekke tråden for nye svar innimellom.

A ) "lol noob" har jeg aldri skrevet i mit liv, og kommer nok heller aldri til å gjøre, så jeg prøver heller å være mer seriøs.

 

B ) Jeg svarer her, men å "felle deg" blir vanskelig ettersom du bare har skrevet det du mener, og jeg kan ikke komme med noen fasit på hva som er rett å mene. Jeg skrev det jeg følte for i denne tråden, og det lille jeg fikk tid til i den andre tråden. Var det bra svar? Ikke ******. Var det til hjelp for noen? Nope! Burde jeg ha skrevet postene? Trolig ikke, men jeg følte trolig for å "blow off some steam" og gjorde dette i feil retning. (Skal snart for hengt opp boksesekken i kjelleren) Det er en bra ting det du gjør akkurat nå, at du konfronterer meg om krever at jeg svarer. Det gjør meg mer bevisst på hva jeg har gjort, og fører ganske trolig til at du ikke kommer til å se mer "spam" fra meg i tråder som gjelder andres musikksmak. (Eller så kommer jeg til å pynte det opp meg fine ord og fremme det som min personlige mening :) )

Keep up the good work!

 

C ) Stemmer jeg pleier å sjekke opp i tråder, men ettersom det blir en del poster på meg, så hender det ofte at jeg går glipp av svar.

Og jeg må kunne bruke den unskylningen at jeg nettop tok en 29 dagers ferie fra forumet (Det var herlig) hvor jeg ikke fikk med meg mye.

Lenke til kommentar

Kowalski: Er man umoden dersom man har en snever musikksmak eller dersom hele platesamlingen sin består av kun 10-15 CDer? Orginal vri å sammenligne modenhet med musikksmak/interesse for musikk. Selv om du selv jobber i et plateselskap og hele livet ditt handler om musikk behøver det ikke å bety at andre uten din interesse er umodne og dumme mennesker uten smak.

Lenke til kommentar
Det er altså din musikksmak. Der er den. Du sparer tydeligvis på 30 GB med trance, nesten ingenting annet, og er så fornøyd med det at du vil fortelle det til andre.

Var det ikke det tråden "handlet om" da? Og jeg er veldig fornøyd med det. Jeg hører jo andre typer musikk i alle rettninger, og jeg må innrømme at jeg ikke liker noen annen type musikk. (Utenom et par tilfeller seff, men generelt sett er det den eneste sjangeren jeg liker)

 

Det er greit.

Tydeligvis ikke.

 

Jeg kunne selvsagt laget et ****** rundt dette, skrevet at den samlingen der bærer så preg av å være umoden at det gjør vondt når jeg ser det. Jeg kunne skrevet at jeg synes det er helt hårreisende å lese om folk som gir inntrykk av å ha såpass snever musikksmak. Jeg kunne fortsatt i det uendelige. Men, det dreit jeg i.

Nei det gjorde du ikke! Det er jo akkurat det du har gjort!

Og på hvilken måte greier du å finne ut at jeg er umoden ved å se hvor mange byte musikk jeg har, og i hvilken sjanger?

 

Hvorfor? Jo det skal jeg si deg. Jeg forsøker nemlig å respektere andres musikksmak så langt det lar seg gjøre, i alle fall i seriøse diskusjoner. Du har rett til din tilsynelatende dårlige musikksmak. Akkurat slik som at vi som svarer her har rett til å like hip-hop. Skjønner?

Men da har vel jeg rett til å si at jeg syntes at hiphop suger? Siden du kaller min musikk dårlig, så må vel jeg få kalle din det?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...