Gå til innhold

MMA i nærheten av Kongsvinger?


Anbefalte innlegg

Har lyst til å begynne med en kampsport, og har da sett litt på MMA. Såvidt Google kan fortelle meg, finnes det ingen steder hvor dette trenes på Kongsvinger, hvor jeg bor. Er en kampsportklubb på Jessheim som dukker opp når jeg søker, men hjemmesidene deres sier ingenting om dette er noe de i det hele tatt har drevet med. Finner også noe i utkanten av Lillestrøm og selvfølgelig i Oslo, men dette blir en smule langt/dyrt å reise. Har ikke bil, så er avhengig av offentlig transport.

 

Noen som kan hjelpe? Vet noen om en kampsportklubb på eller i nærheten av Kongsvinger som driver med MMA? "I nærheten" i denne sammenheng defineres som strekningen mellom svenskegrensa og Lillestrøm, og ikke lenger nordover enn Jessheim. Jeg ville jo ikke tatt noen skade av å dra til Oslo eller Hamar, men det er snakk om to-tre timer og flere hundre kroner unna, og det er én vei. Jeg er ikke lagd av penger heller...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mja mja mja så bra at du velgte en kjempefin kampsport som faktisk fungere xD

 

http://www.sportspor...port-linker.htm Ctrl + F (skriv by)

 

 

http://www.romerikekampsportklubb.no/

 

http://kampforum.no/...hus/Itemid,138/

 

http://www.ju-jitsu....e=Forsiden.html

 

hmmmmmmm vanskelig.. prøv å lage en tråd på: http://kampforum.no/...board,17.0.html

 

Hvis du ikke finner deg noe så finn deg en bryte eller jiu jitsu klubb. Helt til du en gang flytter til oslo eller en annen plass :) Bedre å drive med noe enn ingenting. Ting vil bli lettere å lære i fremtiden når du allerede har mestret noe.

 

Hvis du ser for deg en trekant med 3 deler så er

bryting nederst = mest viktig,

Jiu jitsu = Midten = nest viktigst

Striking = Toppen = minst viktigst

Endret av nipton
Lenke til kommentar

Nei, det ser dårlig ut... Må nok til Oslo for å få til noe. Det vil jo koste meg nærmere 3000 i måneden, transport og alt inkludert, men hvem vet, det kan jo hende jeg vinner i lotto eller noe...

 

Har søkt litt, og intrykket mitt er at Frontline Academy er det beste stedet i Oslo, de har både MMA, BJJ, thaiboksing og submission wrestling. Noen som vet om andre steder de mener er bedre?

 

Og, kjapt spørsmål på tampen: Er jeg naiv hvis jeg synes det høres ut som en god ide å trene flere kampsporter samtidig? F.eks. Frontline Academy trener MMA mandager og onsdager, og thaiboksing tirsdager og torsdager. Er det da "mulig" da å trene MMA mandag, thaiboksing tirsdag, MMA igjen onsdag og så thaiboksing igjen torsdag? Ville jeg fått større eller mindre utbytte enn om jeg hadde trent bare MMA?

 

Men vent, det er mer: Frontline skriver at "Våre MMA timer er selvsagt basert mye på Brasiliansk Jiu-Jitsu". Bare av nyskjerrighet, hvorfor er dette en selvfølge?

Lenke til kommentar

joda frontline er vel de beste i landet. Where champions are bred.

 

Ja du skal bare trene hver dag. i begynnelsen så vil 3 ganger i uken være nåkk ettersom du får tja rundt 20+ blåmerker på hele kroppen. litt kjøttsår her og der. Kroppen venner seg til å blir hardere. du vil merke at menneskekroppen er utrolig soft og at man tåler svært lite men enda så mye xD.

 

Bli med på alle klassene uansett om du er skadet eller tar deg en slappe av dag. Bare det å se på gir deg flere ideer og observasjoner til neste gang du skal trene.

 

Du vil få masse gjengjeld ved å dra på de forskjellige timene, mer teknikk trening. mer drilling som faktisk er mer viktig enn noe annet.

 

Såklart det er en selvfølge når jiu jitsu er nest viktigst i pyramiden. MMA består i hoveddel 3 kampsporter som jeg nevnte ovenfør i trekanten. Uten jiu jitsu så er det ingen subs. uten striking er det ingen ko.. og uten bryting er du en skilpadde inni skalle ditt.

 

It Will Change Your Life :) æ love dæ

 

http://www.youtube.com/watch?v=_Tp7LP6ciU0

 

http://www.youtube.com/watch?v=EDZZ5qZc6Dk&feature=fvwrel

 

http://www.youtube.com/watch?v=JTgNoOX4MFA&feature=fvwrel

 

qNpir.jpg

 

Endret av nipton
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...