Gå til innhold

Anbefaling av veggfeste til B&W CM1


Anbefalte innlegg

Jeg har kjøpt meg et lite anlegg fra Hifiklubben Denon CEOL Receiver og B&W CM1 høytalere.

 

Utfordringen nå er plasseringen av høytalerne som jeg synes låt veldig bra i butikken. Fruen og jeg er litt uenig om plassering og jeg har for så vidt akseptert at høytalerne må opp på veggen. Dette av plasshensyn så vell som av hensyn til 3 ivrige og veldig aktive unger som fort kunne finne på å bruke høytalerstativ som svingstang (det har skjedd før). Nok om det.

 

Det er lurer på er om noen har erfaring med å feste slike høytalere på vegg. Jeg er skeptisk til å skru i høytalerne og jeg er redd for å miste mye av det lydbildet jeg falt for i butikken.

 

Kan noen av dere gi meg noen retningslinjer for hvordan jeg bør tenkte når jeg skal plassere høytalerne på vegg. Hvilken høyde osv. Jeg har sett i brukerveiledningen til høytalerne og kommer til å følge anbefalingene der så langt de passer.

 

Videre hadde det vært flott om noen kunne anbefale noen gode veggfester for akkurat disse høytalerne. Ønsker et feste hvor man kan svinge høytalerne noe fra side til side. Er det mulig å tilte høytalerne - eller er ikke det å anbefale? Jeg spør fordi de kan ende opp relativt høyt på veggen 2 meter +.

 

Her er for enkelhets skyld høytalernes vitale mål og vekt

  • Størrelse : 28 x 16,5 x 27,6 cm HxBxD)
  • Vekt : 6,7 kilo

Håper det er noen som kan gi meg en anbefaling.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

BT-77 er standardfestet som selges hos HFK, fungerer flott på selv store høyttalere.

 

Om du sitter 3 meter unna veggen de skal festes på skal du ha ca 2,5 meter mellom høyttalerne. Med BT77 får du litt avstand fra veggen, samt litt vinkling inn mot lytteposisjon, så får du den gode lyden. Det kan være lurt å eksperimentere litt med plassering før du skrur de fast.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...