Gå til innhold

Har komplett sluttet å sende pakker med posten?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Forstår ikke hva Komplett.no tenker på. Hva med å tilby både Tollpost og Posten, så kan kundene velge det som er enklest/billigst for dem?

Selv har jeg ingen grunn til å klage. Postkontoret jeg sokner til ligger 900 meter unna, og det går buss 750 av dem. Nærmeste Tollpost Pick-Up-Point ligger 400 meter unna. I tillegg har Komplett.no Pick-Up-Point to steder i byen..

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tollpost leverer ikke der du bor, så da må de bruke posten:P

Som jeg har skrevet tidligere så har Tollpost minst 3 utleveringssteder i nærheten.

 

Kan jo være at Tollpost Globe faktisk mangler kapasitet til å håndtere pakkemengden som Komplett genererer og må kjøpe transporttjenester fra Posten/Bring. Posten/Bring håndterer omtrent 3 ganger (om ikke mer) så mange pakker/kolli pr dag og bør således ha større kapasitet. Tollpost Globe bruker også i stor grad kontraktsbaserte transportører, noe som faktisk kan medføre at kapasistet kan være langt mer varierende i ulike deler av landet enn hos Posten/Bring.

Endret av Bolson
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hva skjer egentlig hos Komplett? Har de dårlig inntjening, eller no?

 

La merke til at de pushet Windows 7 veldig hardt i en reklamekampanje de har hatt gående en stund. Mistenker at de har solid profittmargin der. Og nå ser jeg også at det ikke lenger er mulig å velge "whitebox", altså PC uten OS hos Komplett, selv på "PC-byggeren". Det er jo ikke ALLE som trenger Windows 7. Noen vil ha andre OS, eller har tom. egen nøkkel ifra før av eller i forbindelse med jobb. Det gjør alle PC'ene hos Komplett 1000kr dyrere. Me no like. Og hva pokker skal jeg med flere utgaver av samme OS. Det er heller ikke lenger mulig å velge kun integrert skjermkort. Mange av valgmulighetene som gjorde PC-byggeren deres bra har rett og slett forsvunnet. Og nå bruker de disse forbanna inkompetente Tollpost folka. Har hatt krøll med dem hver jævla gang de har levert meg pakke. Opplevd flere ganger at ting rett og slett har blitt stjålet.

 

Skjerpings, Komplett!

Lenke til kommentar

Jeg føler meg egentlig litt avhengig av dem etter 15 års kundeforhold. Kjedelig å bytte leverandør på grunn av slike tåpelige ting. Alternativet måtte vært Netshop. Har handlet et par småting der som ikke fantes hos Komplett. Er de pålitelige? Ryktet blandt kunder later til å være både òg.

Lenke til kommentar

Takker for tips, begge to. Problemet er at jeg er blitt lat av meg med årenes løp. Vil gjerne velge komponenter selv, men liker at butikken tar seg bryet med å sette den sammen, og samtidig gir garanti på hele sulamitten. Jeg har også hatt tendenser til ti tommelfingre :) Ser at Netshop har en slik PC bygger eller "tilpasser". Men finner ingenting tilsvarende hos Dustin, som var meget skuffende. Eller ser jeg på feil sted?

Lenke til kommentar

Jada. litt treigere, men ellers gode.

Jeg bestillte en vare på Netshop i går, og i dag kom den hjem på døra med posten.

Grunnen for at jeg ikke valgte Komplett, var jo at de skal ha 500 for den samme jobben...

Og da med Tollpost selvsagt.

Så med andre ord: Komplett har alt mistet kunder pga at de ikke bruker posten lenger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...