provolone Skrevet 18. juni 2012 Del Skrevet 18. juni 2012 Hei For noen år siden spiste jeg en smått legendarisk dessert på Bagatelle som het Vaffler som i Lyon. Prøver å drive opp en oppskrift på de aktuelle vafflene. Eneste beskrivelsen jeg kan gi er: De var firkantet, luftige og lett sprø. Noen bjeller som ringer ett eller annet sted? Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 18. juni 2012 Del Skrevet 18. juni 2012 Høres mer ut som belgiske vafler. Lenke til kommentar
provolone Skrevet 20. juni 2012 Forfatter Del Skrevet 20. juni 2012 Er vaffler fra lierge (hvis jeg ikke husker helt feil) som er den lette sprø varianten. Har forsket meg frem til en variant som ligner den jeg spiste, men det er overhodet ikke noe michelin-standard på den... Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå