Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Skjerm som ikke kan oppføre seg.


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg har et problem med min Lenovo G560, som jeg håper noen kan gi meg svar på.

 

PC'en min kræsja (virus i guess), så jeg installerte formaterte den. Jeg installerte windows 7 home premium på nytt, men da manglet den noen drivere. Det var internett og noe annet stæsj jeg lett kunne finne på nettet. Men jeg oppdaget att skjermen var veldig kornete, og jeg kan knappt se film på grunn av hakking og grumsette bilde. Jeg prøvde å kjøre spill, men de ville ikke engang starte.

 

Jeg gikk inn på listen på devices, og der er det en "unknown device" listet under "other devces". Jeg missenker att det er noe grafikkgreier som ikke vil la seg installere.. Jeg stusset også over att bare audio devicer var listet under "sound, video and game controllers". Skal det være noe skjerm-relatert der også, kanskje?

 

Jeg har lastet ned alt jeg kan få tak i av drivere på nettet, og jeg har skjekket at de passer til min pc og system. Men likevell får jeg opp en beskjed om at "my computer doesn't meet the minimum blabla to install habahaba." LEI!

 

Jeg begynner å lure på om det er min kjære laptop som må byttes, eller om det kan løses? Jeg føler jeg har prøvd det meste.

 

Om noen vet hva som kan gjøres, setter jeg STOR pris på å få litt veiledning. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...