Gå til innhold

BK: Kystporten


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fint og skarpt bilde. Brukte du stativ siden lukkertiden er såvidt lang? Og "Kystporten" burde vi vel få litt bakgrunn om:-)

 

Tusen takk! Ja brukte stativ. langs kystien ved Stavern, retning Helgeroa. Jeg vet ikke så mye om det, er ikke så kjent utover at jeg har gått i et arrangement " Jentene på kyststien" 2 ganger + denne fototuren :) Men du kan se mer på http://www.jentenepakyststien.no/

 

Innbiller meg at kyststien er noe som er over flere strekninger over hele eller deler av Norges land ?

 

Kystporten var noe jeg fant på, fordi jeg postet en port i går også :)

 

Ps. jeg har fått flere kommentarer på lukkertiden - tenker lav Iso for å unngå støy - men kanskje dumt det ?

Endret av Jentungen 1
Lenke til kommentar
Fint og skarpt bilde. Brukte du stativ siden lukkertiden er såvidt lang? Og "Kystporten" burde vi vel få litt bakgrunn om:-)
Tusen takk! Ja brukte stativ. langs kystien ved Stavern, retning Helgeroa. Jeg vet ikke så mye om det, er ikke så kjent utover at jeg har gått i et arrangement " Jentene på kyststien" 2 ganger + denne fototuren :) Men du kan se mer på http://www.jentenepakyststien.no/Innbiller meg at kyststien er noe som er over flere strekninger over hele eller deler av Norges land ? Kystporten var noe jeg fant på, fordi jeg postet en port i går også :) Ps. jeg har fått flere kommentarer på lukkertiden - tenker lav Iso for å unngå støy - men kanskje dumt det ?

 

Neida, lav ISO og stativ er den beste garanti for gode bilder. Men stativ kan jo være litt upraktisk å dra på hele tiden og kameraet ditt tåler nok adskillig høyere ISO enn 100 før støyen blir merkbar. Prøv deg fram her.

Lenke til kommentar

ååå,nå savner jeg stavern og nevlunghavn...så fint gå tur der på kyststien..det er sommer det..kos dere masse,god helg til dere..smil

veldig hyggelig bilde

Da må du jo ta deg noen turer dit :) :) Tusen takk for hyggelig melding. Og kos deg masse du og. Blir jo litt glad i deg, her på nettet, alltid så hyggelig og så mange smil! :) :) :) :)
Lenke til kommentar

Klart og fint bilde med fortelling og stemning i,fin komp og gode farger.

Tusen takk! Det er egentlig Jentungen 2 "sitt" bilde. Sterkt påvirket av henne, det er hun som ser sånne motiv - og linjer og fra hvilken vinkel lyset kommer osv. Det er en styrke og glede at vi er forskjellige - og ser forskjellige ting. Lærer mye av henne. Ofte ser de samme motivene også , og nesten samtidig, da knekker vi litt sammen i latter....og føler oss levende. :) Foto løfter hverdagen :) :) Endret av Jentungen 1
Lenke til kommentar

Klart og fint bilde med fortelling og stemning i,fin komp og gode farger.

Tusen takk! Det er egentlig Jentungen 2 "sitt" bilde. Sterkt påvirket av henne, det er hun som ser sånne motiv - og linjer og fra hvilken vinkel lyset kommer osv. Det er en styrke og glede at vi er forskjellige - og ser forskjellige ting. Lærer mye av henne. Ofte ser de samme motivene også , og nesten samtidig, da knekker vi litt sammen i latter....og føler oss levende. :) Foto løfter hverdagen :) :)

fine ord att foto løfter hverdagen,opplever natur og detaljer på en heilt ny måte etter eg kom igang med denne hobbyen.Hadde tenkt og nevne dette tidlige,falt så godt på en regnfull fin dag som i dag her eg bor,det arbeides aktivt å få foto inn som en kunstform,faller vel ikke så godt for gammle fotografer som med all ære har kavt for det tekniske,som selvfølgelig hører med, men vil i kunstform ikke bli det samme,tenk deg Skriket av Munch om det tekniske skulle vert avgjørende,men uansett det er viktigt å utvikle det du selv liker av bilder,vi liker ikke det samme alle,og det vil være mange meininger om det meste.det var det eg hadde tenk å nevne for deg.

Ha en fin dag :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...