Gå til innhold

Hoved-SIM og tvilling-SIM - Manglende SMS'er


Anbefalte innlegg

Snakket akkurat med Phonero angående problemer med å motta SMS på en HTC One X som har et tvilling-sim i seg. Vi gjorde det sånn fordi HTC One måtte ha micro-sim.

 

Så sier Phonero at "det er ikke så rart at det er problemer med å motta SMSer på tvillingkortet" og at dette var fordi det var viderekobling mellom disse to. Greit å få det avklart, men da tenker jeg, er ikke dette en temmelig stor risiko? Jeg hadde ingen aning om dette og i vår bedrift har vi mange som har tvillingkort rundt omkring. De mottar derfor sporadisk SMS og det er "helt normalt"?

 

Noen andre som har hørt om det samme? Skal det virkelig være sånn?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hos Telenor er det sånn:

Du kan selv velge hvordan du ønsker å få SMS levert til telefonen med tvillingkortet på Mine Sider. Du har følgende valgmuligheter:

Kun kopi når tvillingtelefon er slått på. Hvis både hoved- og tvillingtelefon er slått av, vil kun den telefonen som først slås på motta meldingen. Hvis en av telefonene er slått av, vil kun den telefonen som er slått på motta meldingen

Alltid kopi til tvillingtelefon.

Ikke kopi til tvillingtelefon.

 

Phonero bruker jo Telenor sitt nett, så det burde jo være teknisk mulig å få til det samme, men er ikke sikkert de har åpnet for samme muligheter.

 

Hvorfor dere måtte bruke tvillingkort til å begynne med skjønner jeg ikke. Det er da fullt mulig å bruke micro-sim som hovedkort.

Lenke til kommentar

Joda, det var bare en backup-løsning for å få det opp der og da. Det jeg egentlig lurte på var om noen andre har hørt om det samme? SMSer dukker jo opp, bare sporadisk. Enkelte kommer frem, andre kommer ikke frem.

 

Nå har jeg byttet om så det er et mikro-sim som er hovedkort. Men det jeg syntes var merkelig at at dersom en person har to telefoner på jobb, én med hovedkort og én med tvillingkort og legger igjen den ene på kontoret når han er ute og kjører, så vil ikke den andre telefonen få alle smser?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...