Gå til innhold

Gameing PC 15k


Anbefalte innlegg

Hei kan noen hjelpe meg å sette opp noe? har noen ønsker, men vet ikkje helt ka som er bra eller dårligt..

 

 

Skjermkort Asus GTX 670 "Top"

 

Prossesor Intel Core i5 3570K

 

Tower CM STORM Trooper

 

Hovedkort ASUS P8Z77 -V Deluxe

 

Strøm Hjelp? corsair helst

 

RAM Hjelp? 16gb?

 

HDD hjelp? 1-2tb

 

SSD Samsung 830 128gb

 

DVD spiller "SAMSUNG DVD±R/RW/RAM BLACK

 

 

 

 

15 000 (16000 med utstyr (os, skjerm, høytalere) er maks men vil gjerne ha en skjerm og høytalere til. så rundt 12000?

 

CPU fan Noctua D14

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Siden det er en gaming pc ville jeg ikke kjøpe mer enn 8GB ram, og da er du sikret et stykke inn i fremtiden. 16gb er for øyeblikket overkill med tanke på gaming.

Seagate Barracuda 2TB er en god HDD, som ikke koster for mye.

Ser ut som du bør ha en 750W PSU, og da kan du velge mellom Modulær og ikke modulær, hvor modulær har enklere kabel oppsett.

Tusen takk for svar!men holder 80 plus bronze? eller er det vits i å kjøpe en silver eller gold? Har veldig stort kabinett.. så holder kabel lengden? tror det er lett å gjemme kablene i kabinettet om ikke modulær
Lenke til kommentar

80 plus bronze/silver/gold er egentlig bare hvor effektivt den tar strøm ut av veggen og gir energi til pc-en, så bronze tar mer strøm og skaper dermed mer varme enn silver og gold, men selve systemet merker ingen forskjell. Så varme og eventuelt strømregningen er det eneste som muligens forandrer seg ved oppgradering til silver eller gold. Så du får finne ut om det er verdt 300kr å oppgradere til Gold. Vet desverre ikke hvor stor forskjellen er.

Kabel-lengden skal holde har ikke opplevd eller hørt noe annet, den er omtrent den samme på alle PSU-ene ifølge corsair.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det finnes noen PSU-er med lengre kabellengde, tror ikke Corsair har noen av de. Husker ikke i farta hvem det var som hadde, kan evt lete fram ved behov, men tror vanlige normalt skal holde .

 

HX-650 er en gammel, men fortsatt meget god modulær modell. Som Gangster301 sier er forskjellen mellom denne og AX-750 på 300,-. Skulle mene at også 650-modellen skulle være tilstrekkelig for ditt bruk (ikke SLI), og tviler på at du ville merke forskjell i praktisk bruk om du hadde hatt anledning til å bruke begge. Du får bare vurdere hvor mye du vil flotte deg. Med 750 får du jo en enda mer eksklusiv modell og mer effekt å boltre deg med, men ikke sikkert du egentlig trenger det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...