Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Elsket han eksen sin høyere?


Anbefalte innlegg

Jeg får ikke eksen til kjæresten min ut av hodet og det går ut over forholdet vårt....

 

 

Kjæresten min gikk inn i et forhold med meg før han var kommet helt over eksen sin. Dette benekter han for selv, men når jeg tenker tilbake ser jeg at han absolutt ikke var ferdig med henne psykisk sett. Hun sårt han hardt flere ganger ved å lyve, være utro og ligge rundt med andre gutter. Selv om hun holdt på slik så elsket han henne og ønsket å ha henne. De var aldri skikkelig sammen, bare veldig mye av og på. Selv om de var "av" så hadde de sex ol. Det endte med at hun fikk seg ny kjæreste som hun ble seriøs med. Det gjorde at kjæresten min måtte tvinge seg selv til å kutte kontakten, for han kunne ikke bare være venn med henne.

Ja, så møtte han meg da. Jeg fikk høre en del om henne i starten, men det var mest sinne og irritasjon. Han nevnte også i ny og ne at han hadde sett henne i byen osv.

 

 

Nå 1 år senere snakker vi såvidt om henne, men jeg undrer meg hver dag over om han elsker meg like høyt som han elsket henne. Jeg er nokså sikker på at han ikke ville hatt henne tilbake, da hun ikke var til å stole på osv. Men jeg klarer ikke å slå meg til ro med at jeg er hans beste og sterkeste kjærlighet.

 

Jeg mener selv han elsket henne høyere og dette har jeg sagt til han. Jeg mener dette fordi han f.eks aldri blir sjalu med meg (han var kjempe sjalu med henne). Han kjøpte alt hun ville ha (med meg er han mer sparsom). Han skrev mail til henne at han elsket henne (det tror jeg bare han har gjort en gang til meg, og det var etter jeg etterlyste det). Jeg er overbevist på at han var mer kåt på henne. (Jeg overså noen mailer en gang hvor han hadde lagt ut at han ville ha sex med henne der og der.) Slik er han IKKE med meg... Og han kjørte lange strekninger for å være med henne noen timer. Med meg kan han vente en dag eller to.

 

 

Jeg føler rett og slett ikke at han er like forelsket i meg, som han var i henne. At jeg er nummer to liksom. Jeg vet at han elsker meg nå, og han er flink til å vise det generelt, men jeg føler meg ikke som hans beste.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Han benekter selvfølgelig dette og sier at han elsker meg høyere enn han elsket henne, at han ikke ville hatt henne igjen osv.

 

 

Hjelper heller ikke at jeg og eksen hans er som natt og dag. Totalt ulike både personlighets- og utseendesmessig.

 

Hva tenker dere? Andre i lignende situasjon?

 

 

Hilsen midten av tyve årene. Anonym poster: b2c98ee048cf62d402a581a3126af6fd

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

'Playing hard(er) to get'.., gjør bare at gutten/mannen prøver enda hardere! (Muse)jakt, jakt, jakt!

 

Slapp av, ta deg en bolle, og vær litt mer utilgjengelig, så skal du se at han snart retter oppmerksomheten sin mot deg istedet (samt du kan 'tease' han litt..., og leke luremus.. :)).

 

Mine 'to cents'. Lykke til.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Takk for svar. Tror du det har noe med at hun var mindre tilgjenngelig og "vanskeligere" å få?

 

Jeg vet at kjæresten min elsker meg og ikke vil miste meg, men jeg plages over hvor mye han kjempet og ville ha henne. Jeg har fått høre så mye han gjorde for henne.

 

Jeg føler ikke han er like mye slik med meg. Anonym poster: b2c98ee048cf62d402a581a3126af6fd

Lenke til kommentar

Vi har flyttet sammen så å være utilgjengelig er dessverre lite mulig. I tillegg er leiligheten veldig liten med ett soverom.

 

Selv i begynnelsen kjempet han ikke like mye som med hans eks. Han kjempet jo, men ikke LIKE mye. Men er kanskje ikke så rart, da han ikke var helt ferdig med henne heller den gang. Han ble også dypt såret, så ikke rart han er mer tilbakeholden til meg?

 

Jeg gråter nå, fordi jeg nettopp fant en (flere) kvittering (er) fra butikker hvor det står f.eks 3 stk rosebuketter som han kjøpte til henne 8 mnd før han møtte meg.

 

Jeg er heldig om jeg får en bukett (som jeg sjeldent får uten å mase meg til det). Her var det snakk om TRE buketter! I tillegg så jeg en gammel sms hvor han skrev han ville ha sex med henne ute. Slik har han ALDRI sagt til meg...

 

Det er synd å si det, men jeg vurderer å gjøre det slutt. Å føle seg som en nummer to er ikke gøy. Han benekter at jeg er det, men jeg FØLER det!

 

Og vi som reiser til syden sammen om 3 dager...jippii! =( Han er også på jobb, så jeg får ikke pratet med han.

 

Hva tenker dere?

 

TS Anonym poster: b2c98ee048cf62d402a581a3126af6fd

Lenke til kommentar

Ikke slå opp med typen din fordi "du føler deg slik"

 

Kanskje han bare har blitt mer moden, og gjør ikke de samme sprøe tingene du nevnte tidligere. Høres mer ut som problemet ligger hos deg, du bør slappe av litt. Ikke tenk så mye på det. Kun ett avslappet forhold kan vare.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Å mase på en gutt/mann, er som å spyle vann på en katt (!), altså nesten det verste man overhodet kan gjøre.

 

Ignorer.., glem.., og bruk tiden på deg selv - skaff deg verdigheten tilbake, ellers gjør du bare vondt verre.

 

Se tidligere innlegg.

Lenke til kommentar

Jeg er ikke sjalu på henne som person. Jeg er sjalu på at hun fikk mer "kjærlighet" i forhold til meg.

 

Verdigheten den er borte. Jeg har kranglet som et uvær i flere mnd ang dette, men det blir ikke borte. Jeg PRØVER å få tankene bort, men de dukker opp hver dag.

 

Hvorfor vil han ikke ha sex med meg nå? Det ville han sikkert om jeg var eksen.

Hvorfor får jeg ikke blomster? Eksen fikk jo i hytt og pine.

Hvorfor viser du ikke din sårbare side? Du gråt jo sammen med eksen din?

 

Alt tyder på at han elsket eksen sin bedre! Han kan ikke lengre få hun, så da er det blitt til meg. Han vil jo tross alt ikke være alene?

 

Jeg føler meg lurt! I begynnelsen kunne jeg ikke se det.

 

Jeg venter egentlig bare på at han skal innrømme at han elsket henne høyere, for da er det lettere å gå. Jeg klarer ikke å gå fra han når han påstår at jeg er bedre på alle måter og at han elsker meg høyest.

 

TS Anonym poster: b2c98ee048cf62d402a581a3126af6fd

Lenke til kommentar

Dumt du føler det slik, men det er strengt tatt mer ditt problem enn hans kanskje. Du må da stole på hva han sier, og som andre nevner så var den andre jenta kanskje ikke så tilgjengelig så derfor måtte han hele tiden strekke seg mot henne. Vil du virkelig at det skal være slik? Jeg synes forholdet deres høres utrolig bra ut og SUNT ut på mange måter. Mulig jeg misforstår men det føles som du lager problemer ut av ingenting. Et forhold vil aldri være like spennende hele tiden, og det er normalt at ting "normaliserer" seg litt. Det er overhode ikke farlig, og helt normalt. Du sammenlikner, og virker svært sjalu på noen som ikke er i livet hans, jeg forstår hva du mener, men det virker ulogisk for meg. To forhold vil aldri være like så å sammenlikne er unødvendig og også ulogisk. Hvorfor vil du han skal være sjalu? Han viser jo en utrolig tillit til deg, hvorfor kan du ikke vise han den samme? Viss du ikke stoler på hva han sier etter og ha vært i lag 1 år, så forstår jeg ikke hvordan du klarer å være med fyren. Da er det bedre å gå ifra han, for du forurenser hele forholdet på denne måten synes jeg. Trust er jo hele fundamentet i et forhold.

 

Kanskje litt mye devil's advocate her, men iallefall en annen måte å se det på. Sier ikke at det jeg skriver er riktig dog. Men kanskje verdt en tanke.

 

Dette kommer til å høres brutalt ut og kanskje slemt.

 

 

Hvorfor vil han ikke ha sex med meg nå? Det ville han sikkert om jeg var eksen.

Hvorfor får jeg ikke blomster? Eksen fikk jo i hytt og pine.

 

Men de to argumentene der, er noe av de dummeste og mest irrasjonelle jeg noen gang har hørt. Når du får dette på avstand så tror jeg du kommer til å se hvor absurd den tankegangen er. Det sitter i hodet ditt, det virker jeg mer og mer sikker på.

Endret av Everket
Lenke til kommentar

Det virker ikke som problemet er at han er for lite glad i deg, gir deg for lite oppmerksomhet eller noe, virker som det eneste problemet er at eksen fikk mer. Ikke bry deg om det. Fortsetter du å være sint for han på grunn av dette, som virker som noe du innbiler deg, så kommer du hvertfall aldri til å bli høyere elsket som du sterkt ønsker.

 

Dette kommer fra en gutt, ingen liker å bli mase på.

Lenke til kommentar

Har du tenkt på den muligheten at han var utrolig sjalu da han var sammen med eksen, fordi han visste at hun rotet rundt med andre? Det at han ikke gir deg blomster ser ikke jeg som noe problem akkurat. Jeg kjenner mange par der kjæresten aldri har gitt blomster til dama.

Lenke til kommentar

Hva tenker dere?

 

Jeg tenker at noen av tilsvarene du har fått ikke er noe gode. I og med at du tydeligvis er i et seriøst forhold hvor dere bor sammen, så skal du ikke spille spill og "gjøre deg hard to get". Det er bare plagsomt og vil gjøre ham ulykkelig i lengden. Det er sånn som en til nød kan gjøre i dating-fasen, men personlig liker jeg det ikke da heller.

 

Har vært i samme situasjon som typen din. Var samboer med ei som var en veldig kald person, noe som gjorde at jeg konstant måtte jakte på henne og vinne hennes gunst, bevise at jeg var god nok, bevise at jeg var mann nok. Klart det holdt følelsene mine i live, men noe lykkelig var jeg aldri. Når jeg tenker tilbake nå så tror jeg faktisk at jeg bare ville skyte meg selv halvparten av tia for så å være i den syvende himmel hver gang hun viste litt affeksjon. Som en emosjonell jo-jo. Jævlig slitsomt, egentlig. I dag vil jeg mye heller være sammen med noen som er varm og god og som gir meg den dosen med bekreftelse som jeg trenger.

 

Det finnes bedre måter å "holde på en mann" enn å spille sånne spill som man leser om i dameblader. Å akseptere ham for akkurat den han er og la ham gjøre akkurat som han vil (så lenge det ikke er noe han gjør mot deg) er en god start. Det innebærer også å forstå ham når det kommer til hans ex og fortelle ham at det er helt greit at han sitter på noen kompliserte følelser. Og han skal så klart også gi deg akkurat det samme tilbake.

 

Menn har generelt dårlig samvittighet for alt mulig rart, også ting som egentlig er helt naturlig og som vi ikke kan hjelpe for. Og vi liker damer som vasker bort all denne dårlige samvittigheten og forteller oss at "det er helt greit". Tro meg, han vil elske deg for det.

 

P.S. Jeg mener ikke å si at du bare skal holde maska angående ting som plager deg. Du må gjerne forklare ham akkurat hvordan du føler det, men bare pass på å gjøre det på en ikke-fordømmende måte.

Endret av Pjoltergeist
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Mye ligger kanskje i min usikkerhet, men det irriterer meg grenseløst at han gikk inn i ett forhold med meg når han tydeligvis ikke var helt over eksen sin.

 

Når jeg tenker over det så har han egentlig gravet sin egen grav da han har gjort flere ting som tyder på at han likte henne bedre, også seksuelt.

 

Jeg fant også en gang en mail hvor hun hadde sendt et bilde, hvor han hadde svart tilbake at hun var så jævlig sexy og at han ville ha flere bilder. Jeg prøvde selv å sende et bilde til han, men fikk bare en laber tilbakemelding fra han.

 

Han har også en tendens med å komme med hvitløgner til meg for å unngå drama, så det er ikke rart jeg føler han lyver når han sier han liker meg bedre.

 

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg synes selv jeg fortjener en mann som elsker meg høyere enn noen andre. En som synes jeg er den beste for han. En som synes jeg er den fineste og deiligste han har hatt.

 

Jeg kan ikke se at den jenta er meg... og jeg nekter å være en å ta til takke med. :hm:

 

TS

 

Anonym poster: b2c98ee048cf62d402a581a3126af6fd

Lenke til kommentar

 

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg synes selv jeg fortjener en mann som elsker meg høyere enn noen andre. En som synes jeg er den beste for han. En som synes jeg er den fineste og deiligste han har hatt.

 

Jeg kan ikke se at den jenta er meg... og jeg nekter å være en å ta til takke med. :hm:

 

TS

 

Anonym poster: b2c98ee048cf62d402a581a3126af6fd

Hva mener du med "du kan ikke se"?

 

Du må innse at ikke hver forelskelse er lik, hver kjærlighet er ikke lik og hvert forhold er ikke likt.

 

At han kjøpte blomster til henne betyr ikke at han elsker deg noe mindre.

At du bitcher om det derimot, det kan virkelig få han til å miste interessen.

 

Du kan ikke kreve blomster, sex eller sårbarhet fra han.

Lenke til kommentar

Selvfølgelig kan jeg ikke kreve sex, blomster eller lignende fra han. Men jeg kan kreve ærlighet?

 

Jeg skulle ønske han var 100% om hans følelser for meg kontra eksen sin, så kunne jeg vurdert om jeg ville fortsette forholdet med han.

 

Han sier han elsker meg og vil ha meg, og det er sikkert sant. Men jeg føler som sagt det ikke er like sterkt som han tidligere hadde, og jeg vil ikke være nummer to.

 

Så, enten må jeg bare prøve å la det ligge og godta å få litt mindre, eller så må jeg gjøre det slutt og finne en ny mann. Faren med å gjøre det slutt er vel at jeg plutselig innser at han faktisk elsker meg mer, og så får jeg han ikke tilbake.

 

blææ! Aldri finn dere en mann som nylig har blitt dumpa og er såret! Risky..

 

TS Anonym poster: b2c98ee048cf62d402a581a3126af6fd Anonym poster: b2c98ee048cf62d402a581a3126af6fd

Lenke til kommentar

Det er en regel som sier at kjæresten man har nå er bedre enn det den forrige var. Du er ikke hans nr. 2, for da ville han vært med den andre dama.

 

Det du har problemer med er at du synes at han ikke viser deg like mye kjærlighet, og det er en annen sak.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...