Gå til innhold

Hva er typisk ungdom når det kommer til mote ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Regner med at du definerer "homofilt" som veldig jålete, litt snobbete og kanskje litt klysete, siden dette har blitt den feilaktige tolkningen folk har idag. Uansett, om det ser ekkelt ut med brun skinnjakke eller ikke spørst helt på helheten. Endel kan pulle det off, og endel vil se helt latterlige ut. Du får tenke på hele stilen. Og hva som er typisk ungdom, burde du ikke bry deg om. Gå med det du liker, synes ser bra ut, og føler er komfortabelt å vise deg frem i. Synes du helt ærlig at det du har på deg er fint, skal jeg garantere at veldig mange også synes det, fordi hjernen har en mye mer enstemig smak av hva som er vakkert og ikke enn hva man skulle tro. Kjør på, og gå med det du føler for. Ikke tenk så mye på hva som er inn :)

Lenke til kommentar

Typisk ungdom når det kommer til mote i dag er vel swag-stilen, der du kombinerer masse klær med store logoer eller skrift i forskjellige fonter på en gang. Capser med bilder av amerikanske baseball- eller basketballag er vanlig, selvom minoriteten av brukerne vet noe som helst om de amerikanske idrettene.

 

Denimvest over en grå hettegenser, og under alt er ofte en t-skjorte med et tilfeldig print, er veldig vanlig. Det er trossalt det som er mest "in" når det jelder mote for ungdom. Hvis du går på facebookgruppens "Norges fineste stil", ser du at disse stilene blir representert veldig mye, og det er ofte de som får flest "likes".

Lenke til kommentar

Post i bildetråden? Jeg tror rød skinnjakke kan se ordentlig stilig ut om du bruker den riktig.

 

Har ikke kamera lengre, men hvis jeg blir avbildet med den og det ser greit ut kan jeg sikkert flekke det ut i bildetråden.

Kjøpte den på en vintage-butikk i London, 35 pund. Made in England. Når det kommer til å bruke den riktig, er det eneste jeg plages litt med sko. Chelsea boots går jo greit, men det begynner å bli for varmt til det.

Lenke til kommentar

Hadde en Samsung etellerannetsmartphoneopplegg, men den ble ødelagt i en mosh pit. Telefonen jeg har nå er en hundgammel Sony Ericsson med en potet av et kamera. Så dere får smøre dere godt inn med tålmodighet. Og den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves - for den jakka er blodkul.

 

edit: Jakka er mørkerød.

Endret av Bunnskrap
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har selv lagt merke til at mange i klassen min iværtfall kler seg etter musikken de lytter til. Jeg f.eks.i svarte bukser, med metallica-tshorte. Akuratt slik de gikk kled en gang. Men, noen i klassen min lytter ikke til musikk i det hele tatt. De går som regeln i "slække" klær.

Endret av thypthon^
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...