Gulrotsaft Skrevet 26. mai 2012 Del Skrevet 26. mai 2012 Jeg laget no greier med hjemmelaget potetmos på Torsdag som står i kjøleskapet. Har planer om å spise det i dag(nå) og lurer på hvordan best varme potetmos uten å ødelegge den om det i det hele tatt går an å ødelegge potetmos. Funker mikroen like greit, eller er det best å slenge den i en kjele og varme den med litt melg eller lignende i? Lenke til kommentar
Sopps Skrevet 26. mai 2012 Del Skrevet 26. mai 2012 bland inn litt melk. og varm opp med omrøring.dette blir da på komfyren. nesten samme i micro. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå