Gå til innhold

Diablo 3: Hardcore tråden (både levende og døde karakterer)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fy!!!

Lagde meg nettopp en ny HC karakter for moro skyld. Demon Hunter det blei. Er i level 6 foreløpig. Fikk plutselig 1 elitepack på meg med de der mødrene som spyr ut nye zombier. Kiter litt rundt og for pine meg enda en Elite etter meg!!!

 

Hva f*** skjer?! Hadde kanskje 10% med liv igjen før jeg klarte å løpe vekk. Aldrig vært så nærme døden i HC før, ikke med Barben min engang...

Lenke til kommentar

Jeg må si jeg er ekstremt imponert over dere som kommer dere gjennom (og også til) Inferno difficulty i HardCore modus. Min "main" er en wizard, og jeg har sikkert ikke hatt riktig build osv, men jeg kan ikke fatte at dere unngår å dø... og at dere konsistent klarer å være effektive (ta ned champion packs) i Inferno.. med mindre dere har funnet ekstremt bra gear, og likevel er det ekstremt imponerende.

 

Respekt!!! :)

Lenke til kommentar

http://www.twitch.tv/nl_kripp Belial HC.

edit: Da er Belial død.

 

Noen som vet hvem som har kommet lengst på HC inferno?

 

Vet ikke hvem som har kommet lengst, men Kripparian avanserte ihvertfall i Act III i morgentimene i dag, norsk tid. Han er kanadier, har vel spilt ca 12+ timer i døgnet siden Diablo kom, og du kan følge ham live på stream, når han spiller, her: http://www.d3sanc.com/streams/Kripparrian/

 

Hvis jeg ikke husker helt feil var han i teamet som først gjorde alle bossene på Inferno i gruppe, eller noe sånt. Han hadde vel alt ferdig soloa som barbarian også innen de første 4-5 dagene eller noe sånt, på "softcore".

 

Kungen lå lenge et stykke foran, ettersom han gikk direkte på hardcore uten å spille normal først. Men på grunn av to dødsfall, et på grunn av klønete alt-tabbing og et på grunn av DC driver han for øyeblikket med levling av sin tredje karakter.

 

Det kan vel forøvrig legges til for de som ikke forstår at det er mulig å komme så langt (og til de som mener at det ikke er mulig å få tak i gear i act i som er godt nok til act ii osv) at disse gutta kan det å farme, og å spille konsentrert og aktivt i utrolig mange timer i strekk. Omlag 90% av spilletiden deres er goblinfarming i grupper, de gjør først progress når de er sikre på at det er trygt. Nevnte Kripparian utstyrte for eksempel softcore barbaren sin med omtrent tilsvarende gear som hardcore barbaren har, og prøvde seg frem på act iii med førstnevnte før han gjorde det på hc.

Lenke til kommentar

Liker at det er mulighet for Hardcore mode i diablo 3.

 

Har spilt endel på softcore, fått ned diablo på inferno osv og gear begynner å komme seg.

Så tror vil starte en ny char etterhvert på hardcore.

Spenning og spillestilen blir forandre og det å klare bosser, forskjellige acts vil gi en helt annen mestringsfølelse vil jeg tro.

 

Men dør litt for ofte på monken på softcore, så vet ikke om jeg er "tøff" nok til å starte demon hunter/wizard. Men ser gøy ut.

Lenke til kommentar

Jeg var like ved å gjøre noe lignende med min Barbarian nå nettopp. Jeg presterte å sovne(!) mens jeg tok noen av disse fluespytterne i Act2. Barbarian er jo bare å holde nede venstre musetast og spamme "2", så ikke all verden for å holde meg våken.

 

You're doing it wrong.

Lenke til kommentar

Kan jo slenge inn alle mine døde helter når jeg først er her inne.

 

Første var en lvl 14 monk som døde av trærne i Act 1.

Den andre var en 41 Demon Hunter som desverre døde i Act 2 Nightmare, hvor jeg ble innelåst av 2 champion mobs uten noen måte å komme meg vekk på.

Har nå en 10 Wizard som lever og en 25 barb som lever, ikke noe å skryte av med andre ord.

Men har tenkt til å starte en Witch Doctor på Hardcore og se hvor fort jeg kan levle den opp til lvl 60 uten å kjøpe noe fra AH, kun fra NPC's og andre spillere. Kommer selfølgelig til å streame hele begivenheten. :) Men tar det når den tid kommer. :)

Lenke til kommentar

Rundet 60 for noen dager siden med Barb. Er fortiden i act 3, i "kjellerene". Når det var igjen en halv bar til lvl 60 så presterte jeg nesten å ta selvmord ved å løpe rett inn i en elite groupe med, firechain, haste, shield, i tilegg til at de mobsa var de som man ser mye av i act 2, de som slår ekstremt hardt og står fast i bakken om de bommer :p Hadde vell i underkant 500hp igjen når jeg kom meg unna.

 

Er forøvrig i hell :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...