faendrea Skrevet 3. juni 2012 Del Skrevet 3. juni 2012 Frokostblanding med melk, havregrøt, yoghurt med musli, omelett med grønnsaker, grove knekkebrød, frukt, grove rundtstykker med hvitost og tomat/agurk/paprika, grønnsakssuppe, eller smoothie. Lenke til kommentar
Dufen Skrevet 3. juni 2012 Del Skrevet 3. juni 2012 *snip* og lunsj er alt fra brødskiver med pålegg til skikkelig midagsmat (fisk, pasta, supper, chilli....) Pasta supper og chilli er "skikkelig middagsmat"? At kornprodukter må tilsettes væske for at de skal kunne tas opp i kroppen klarer jeg ikke å forstå. Har man ikke magesyre lengre? Lenke til kommentar
nnys Skrevet 5. juni 2012 Del Skrevet 5. juni 2012 I dag blir det tunfisk (fra First price, 20 g protein pr. 100 g!) med salat av ruccola, paprika, purreløk, cherrytomater med en stor dæsj cottage cheese på! Naaaaaam.... Lager alltid lunsjen dagen før og putter det i kjøleskapet. Det burde du også å gjøre dersom du liker å ta deg god tid på morgenen. Tunfisken venter jeg med å åpne til jeg skal spise den, da tunfisk på boks må spises samme dagen den åpnes. Lenke til kommentar
EirikYeah Skrevet 8. juni 2012 Del Skrevet 8. juni 2012 Går det ann å blande tunfisk og cottage cheese? Smaker det godt? Vurderer å lage lunsjpakker med en slik blanding som kan fordeles utover dagen. Lenke til kommentar
bIsk0p Skrevet 8. juni 2012 Del Skrevet 8. juni 2012 Frokost: 0.7L shake, 1-2dl TN Prozyme. 50/50 vann/melk Lunsj: 2 grove skiver med 3 skiver skinke, 1 egg og 1 glass melk Lenke til kommentar
Balthier Skrevet 9. juni 2012 Del Skrevet 9. juni 2012 Som regel müsli eller havregryn. Eller egg og kaviar på grovt brød. Te drikke så må jeg alltids ha kaffe. Det har blitt en ny vane her i gården. Lenke til kommentar
Anaio Skrevet 9. juni 2012 Del Skrevet 9. juni 2012 Frokost; Enten 300g fisk eller 300g hvitt kjøtt med masse brokkoli. Annenhver dag fisk/kjøtt. Smoothie av en halv frossenpose blåbær, en ss kokosmasse og en banan. Lunsj; 1 dl havregrøt kokt på vann med opphakkede jordbær, en stor neve mandler, en oppskjært kiwi og to spiseskjeer med eple/pære-syltetøy uten tilsatt sukker. Det hele toppes med kanel. Ekte kanel, ofc. Nå skal det sies at frokosten min er i lunsjtider og lunsjen i middagstider. Og jeg varierer sånn omtrent ingenting. Avvikene skjer i så fall i smoothie-miksen. Lenke til kommentar
Friluftskar Skrevet 18. juli 2012 Del Skrevet 18. juli 2012 (endret) *snip* og lunsj er alt fra brødskiver med pålegg til skikkelig midagsmat (fisk, pasta, supper, chilli....) At kornprodukter må tilsettes væske for at de skal kunne tas opp i kroppen klarer jeg ikke å forstå. Har man ikke magesyre lengre? Forstår at du kan lite, om næringsopptak i kroppen og fordøylighet! Korn er tørket. Og uten oppbløting/trekking på forhånd, er korn tungt fordøylig og få klarer å utnytte energien i kornet fult ut. Tross "magesyre"! Samme skjer, med dårlig kokte erter. Og det fører også normalt til mye gass/promping. Men du spiser vel pastan (tørket drum hvete, produkter), uten å tilføre vann og så et "oppkok" også du! Endret 18. juli 2012 av geco5 Lenke til kommentar
Dufen Skrevet 18. juli 2012 Del Skrevet 18. juli 2012 SELVFØLGELIG! Det er jo kjedelig å spise pasta som ikke knaser. Kan ikke fatt at folk koker den, da forsvinner jo lyden... 3 Lenke til kommentar
Flex-it Skrevet 8. august 2012 Del Skrevet 8. august 2012 Havregryn + proteinshake med 1l lettmelk på deling mellom dem. Hver dag Sikker vinner!! Lenke til kommentar
Bjarnemann Skrevet 10. august 2012 Del Skrevet 10. august 2012 En slurk jus til tranen om morran, samt en stor kopp der jeg kjører half'n half med KRUTTSTERK kaffe (kanskje tilsvarende tre kopper) og helmelk. Tran er sunt, juice fjerner ballesmaken, kaffen vekker meg, melken kjøler ned kaffen så den kan bælmes, og melken gir meg noe proteiner som jeg kan starte dagen med. Tenker det er kjekkt, siden jeg pleier å trene hardt og sent. Og selvfølgelig en schvær bakesnus som jeg kan kose meg med mens jeg sitter for meg selv på toget. Nøye gjennomtenkt frokost Lenke til kommentar
Atmosphere Skrevet 15. august 2012 Del Skrevet 15. august 2012 (endret) Jeg har pleid å faste deler av dagen. Første måltid i ett-tiden og ett til rundt klokken seks. Nå i sommer har jeg gjort det "motsatt". Siden jeg er fattig student med sommerjobb utenbys, spiser jeg meg god og mett på gratis hotellfrokost og gratis lunsj på jobb ... Frokost kl7: Røkt laks, bacon, speilegg, kylling Lunsj kl 11:30: Stor salat med rundt 200 g kjøtt (kylling/svin), cottage cheese, masse tomater ... Sparer en 5-6 000 i matutgifter i løpet av sommeren, som er en ferietur utenlands! Endret 15. august 2012 av The mighty Quinn Lenke til kommentar
Akse Skrevet 19. august 2012 Del Skrevet 19. august 2012 Stort sett går det i melk, shake, nøtter, tunfisk, egg eller lignende. Prøver å få i meg rundt 1500kcal til frokost. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå