Gå til innhold

Diablo 3: Monk - diskusjon, tips hjelp osv


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg skal ha ett skjold med:

+ dex (80)

+ all resist (min 35)

+ lightning resist (min 35)

(total resist 80+ minimum, helst 100).

+ armor

+ vitality eller magic find eller haste eller spirit regen eller hp regen eller hp on hit eller +range on gold / health pickup eller damage reduction fra melee eller elite.

 

Har ett skjold uten resist, armor, med litt dex og vita nå ... men gidder ikke kjøpe noe før jeg finner ett som har riktige stats.

 

Ser det ligger ett ute nå uten buyout, men prisen er på 2.1 millioner minimum. Hvis det ikke går for mye høyere skal jeg legge inn bud på det onsdag morgen (er så lenge igjen på auksjonen nå).

 

Personlig er målet mitt å bygge en monk som kan tanke og ikke trenger å kite alle mobs hele tiden (greit å kite en del eliter med kombinasjoner av specials som er syke, men jeg valgte ikke monk fordi jeg ønsket å kite mobs).

Endret av aebriol
Lenke til kommentar

Er det noe grunn at du velger Lighting resistance? har selv valgt psycical siden når den er høy, type 700 så kan jeg faktisk fjerne "one with everything" passive skill i enkelte områder/fights da det er andre passive skills som er gode/bedre.

Når jeg ble 60 hadde jeg høyest lightning resistance :)

 

Jeg vurderte physical, men så ut som om det var hakket dyrer på auction hall da jeg ble 60, så da ble det lightning. Kunne vært hva som helst.

Lenke til kommentar

Traff på de elite "vepsene" i act 2 inferno og jeg kan ikke forstå åssen man kan drepe de.

 

Ekstra hp, wall, knockback var vell egenskapene de sine.. De kiter meg og blir jeg truffet av de små vepsene er jeg så og si død.. Dashing stike eller hva den heter også får jeg en knockback i hue.. Har ikke truffet på noe værre.. Klarer å holde meg vekk fra de små vepsene for det meste, me så gjør jeg en feil og tar dashing strike i samme sekund som de slipper ut de små vepsene også er det gg..

Lenke til kommentar

Som nyspeccet tank sliter jeg litt med hvilket gear jeg skal gå for. Nå sitter jeg med 35k hp, 700dex og 1100damage på lvl 56. I gruppen kjører jeg veldig defensiv CC og heale build mens de andre bare nuker. Hvordan anbefales det å geare en monk for defensivt gruppe spill?

Lenke til kommentar

Hm... rart problem her. Er i Act 3 på Nightmare, og frem til nå har det gått helt greit med monken både i solo og co-op. Men etter å ha banket Gluttony-bossen alene og gått ut Battlefield-området var det som å treffe en vegg. Går jeg solo der dør jeg før jeg i det hele tatt rekker å heale. Selv en helt vanlig fiende tar meg på to slag. Det rare er at om jeg går co-op der er det mye enklere, selv om jeg vandrer rundt alene. Men det virkelig rare er at etter den første dosen med fiender (har tatt to Ballistas) ble det straks normalt igjen, selv i solo. Da føles det som om jeg er veggen. Eller rettere at jeg er bilen og fiendene insektene som treffer frontruten. Hva pokker skjedde i starten da jeg ikke tålte noe?

Lenke til kommentar

Mine beste tips sålangt med monk på inferno er:

  • Få IAS(increased attack speed) på så mange items som mulig. Dvs ringer og hansker etc. For meg utgjør ett item med 15% ias uten andre stats fort 2000 damage.
  • Stack mye mye resist. Har rundt 500 all resist nå, det hjelper på men jeg trenger mye mer.
  • Det kan være greit å bruke to primary skills, deadly reach som en av de da den kan enten gi 18% mer damage i 30 sec, eller 50% mer armor.

 

Det jeg fortsatt lurer på er hvordan lifesteal fungerer. Har hørt at % lifesteal blir redusert med 80% på inferno, gjelder dette også for +life on hit? Hvis man feks har to våpen, hver av de med +600 life pr hit, og man bruker ways of the hundred fist som primary(10 attacks), vil man da få 12.000 hp pr serie med slag? :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...