Gå til innhold

Stryk i IT2, hva nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sorry, men hvordan i alle dager klarte du å stryke i IT2!? Det er omtrent like vanskelig som å stryke i gym...

 

Du må vel antakligvis ta det opp igjen som privatist, da kan du sikkert ta opp noen andre fag også du vil forbedre deg i

Endret av MrLG
Lenke til kommentar

Har du ikke grunnlag nok til at læreren kan gi deg karakter, så er det beklageligvis sånn at det er bare deg selv å takke for det. Har du mulighet å overbevise han i å lage en ekstraprøve spesifikt til deg så hadde jeg lagt all min energi i det.

 

Funker ikke det, så kan du ta faget opp som privatist evt et annet fag innenfor kategorien du har valgt i valgfagene, og da være i stand til å begynne på høyere utdanning til våren ved å ta noen enkelt fag evt andre studieforløp som starter til våren eller begynne med en bachelor høsten 2013. Dog fins det noen utdanningsinstitusjoner som ikke krever gens, men som igjen er private og dermed koster en del penger som NKF, Treider Fagskoler eller Næringsakademiet .

Lenke til kommentar

Gå til korset. Det er en stund igjen av året, si at du var sjukt skolelei, men at du nå må få karakter. Si at du kan lage en siste side, ta en siste prøve, hva som helst, og si at du alle fremtidsplanene dine avhenger av det osv. Bullshit kan ofte redde deg for sånne situasjoner. IT2 er ett ganske lett fag, så å ta ett år fri for å ta opp igjen det er ganske waste. Ta en prat med han på mandag!

Lenke til kommentar

Jeg gjør mitt beste for å overtale læreren til å gi meg karakter, men han er ikke særlig glad i meg, ettersom jeg ikke er spesielt glad i faget hans :(.

 

Er det mulig å begynne på et studium til vårsemesteret neste år (2013), dersom jeg tar opp IT2 og får studiekompetanse til høsten? Kan jeg da ta opp fag fra det første semesteret, som jeg gikk glipp av, mens jeg tar vårsemesteret og tar dermed igjen de andre studentene til sommeren 2013? Et søskenbarn av meg måtte droppe et helt semester, men fikk gå videre med studiet mot at hun tok opp og bestod de fagene hun manglet i løpet av bacheloren, slik at hun endte opp med nok studiepoeng. Kan jeg gjøre noe lignende?

 

Jeg går realfag (Fysikk 1, Biologi 1, R1 og Kjemi 1 fra VG2, R2, Biologi 2 og IT2 fra VG3), så er det mulig å ta et annet realfag som privatist, som erstatter IT2? Det er jo også lov å ta ett fag fra Samfunn, språk og ønkomi-linja når du går realfag og vice versa. Kan jeg da ta opp et slikt fag som privatist og ende opp med spesiell studiekompetanse? Det er få private skoler som tilbyr IT2 :(.

Lenke til kommentar

Du behøver bare å erstatte IT2 med et annet programfag fra tredje klasse og utifra de fagene du har nå har du mulighet til å ta whatever programfag som helst bare det er et tredjeklasse fag som Fysikk 2, sosiologi og sosialantropologi, rettslære 2 etc etc. Hvilke valgfag som er aktuelle har du bedre peiling på.

 

Angående det med å droppe et semester er jeg veldig usikker på. Altså ja, du kan begynne på studier som spesifikt begynner på våren og ta enkeltemner aswell, men om du har mulighet til å ta hele året på våren er jeg i høyst grad usikker på. Høres ganske usannsynlig ut å ta så mange studiepoeng på så få måneder, men kanskje det går i teorien. Det får noen andre svare på enn meg.

Endret av Ned
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...