Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

[Løst] Lavere koketid i høyden, kan noen forklare?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er fordi kokepunktet er lavere pga lavere lufttrykk. Det går derfor raskere å koke opp vann fordi man ikke trenger å nå 100 grader før det koker.

 

Men det tar lenger tid å koke ting fordi vannet ikke blir like varmt! Temperaturen slutter å stige når vannet går over i gassform (koker).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...