Gå til innhold

Hockey VM 2012


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-3t93k9

Noen som har en stream som faktisk har OK kvalitet? Har MAX, men den er jo uten kommentatorer, så jeg leter etter norske/svenske streams nå. + MAX ligger 10-15 sekunder etter streams jeg finner, så får ikke synca lyd..

Send meg gjerne en PM :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Et steg i feil retning for populariteten til hockey. Mange har fått med seg at Norge har gjort det bra de siste årene, og mange, meg selv inkludert, hadde nok gledet seg til å se VM på en mer tilgjengelig kanal enn Max. Nå blir det bare litt sånn "care" over hele VM for min del når jeg ikke får sett det live.

 

sjanseløst at det skal gå på betal-tv ja. Hockey fortjener mye mer oppmerksomhet enn det får her til lands. den perfekte publikumsporten.

 

tror vi har svært gode muligheter til å slå både tyskland og latvia! Dette blir spennende!

 

VM går jo på standard-pakken. Max er jo innlemmet i den plattformen. Så du får nok ikke noe billigere enn hockey-VM på max...

 

Kom igjen Norge! Nå skal vi til kvartfinalen! helst på tredjeplass!

Endret av Step_up
Lenke til kommentar

Er Tyskland sett på som et godt hockey lag? Regner med det ikke er som Canada og Sverige, men er de i utgangspunktet sett på som bedre enn Norge? Uansett veldig moro at Norge hevder seg i hockey!

 

Tyskland er ansett som et av de bedre i verden ja og definitivt beregnet å være sterkere enn Norge, men de har vel hatt et ganske labert VM så langt, og det ble ikke bedre i kveld gitt! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...