Gå til innhold

Å lage mat...


Anbefalte innlegg

Hei, jeg er 13. år, går i 8. Lurer på om det er snålt at jeg elsker å bake or lage mat? Det er en annen i klassen min som liker det, og det er kompisen min.. Jeg føler meg litt dumm når jeg sier at jeg skal bli kokk når jeg vokser opp...

 

Si din mening plis.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvorfor skulle det være snålt å like å lage mat? Er da en helt vanlig ting å like hos både menn og kvinner :)

 

Selv så elsker jeg å lage mat, både til meg selv og andre og har alltid gjort det. Er ingenting å være flau over, er helt normalt!

Endret av Konkulf
Lenke til kommentar

Jeg er 25 år nå og har elsket å lage mat siden jeg kanskje var 8 år og har aldri funnet det snålt i det hele tatt, og det har heller ikke noen andre, er vel mer omvendt at de fleste blir imponert når det kommer til matlaging. Hver stolt over det, det er en kunnskap ikke alle andre har og bygg bare videre på det.

Lenke til kommentar
  • 9 måneder senere...

Nej det er vel ikke noe galt i det , hvorfør tenker du det ? hørte ett eller annet sted att selveste Hellstrøm mente på att det var litt vanskelig att fortelle folk i skolen da han var yngre ... jeg er 23 og ELSKER att lage mat, det er ihvertfall snålt og kjiipt att ikke kunne lage mat eller ikke ha noen interesse i mat, ingenting kult med frossen grandis og smakløs mat for resten av livet =)

Endret av BuuB
Lenke til kommentar

Tja, fann ut at eg ville bli kokk når eg var 10 år. Kan ikkje huske at eg hadde so voldsom stor interessse for matlaging, men kokk skulle eg ivertfall bli.

Kanskje eit godt grunnlag for deg? Om du veit kva du vil bli før du skal velge linje på vidaregåande, er du langt "heldigare" enn dei fleste. Å kunne lage mat har absolutt ingen negativ effekt eller konsekvens for vidare framtid.

Køyr på!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...