Gå til innhold

Triggerhappy mods


Anbefalte innlegg

Folk med ansvar som stenger tråder fordi man har caps i tittelen er, unnskyld meg, direkte latterlige!

 

Det er forøvrig all for mye inngripen i hva man skal gjøre og mene her. Men det er vel slik dere vil ha det,men da blir innholdet deretter.

 

-G, har sett alt for mye av dette i militæret.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Er viktig å slå ned på brudd på retningslinjene. Samme hvor uskyldige de måtte være. Det ville derimot vært bedre å slette posten enn å låse den. Så slipper den å irritere øyet i ettertid.

 

I såfall er retningslinjene her alt for mange! Ytringsfrihet med mange ytre skranker er viss-vass.

 

-G, som heller ignorerer idoter som spammer og troller.

Lenke til kommentar

Det som virkelig er lattelig er å bruke caps i topic. Kan du gi meg en god grunn til at det skulle være tillatt?

Liker du at folk står å roper deg opp i trynet? Det er det caps signaliserer. Roping...

 

Og så lenge det faktisk er den del av retningslinjene, skal den regelen selvsagt håndheves som alle andre.

Lenke til kommentar
Jeg forbeholder meg retten til å være uenig i dette.  

 

Det må du for all del være. Tingen er bare at, som du ser fra denne tråden, så ville reglene for misbruk av caps vært akkurat den samme om det var demokrati her.

Administrasjonen hører faktisk på hva folk mener, men når du står der, alene, uten noen støtte mot den store massen av dem som lar seg irritere av desperat bruk av Caps, så er du fortapt.

Lenke til kommentar

"Bruk av caps i i selve threaden og i topic blir oppfattet som skriking. Bruk av store bokstaver i en hel setning vil nesten garantere at noen kommer med en irritert kommentar. Det er svært irriterende og vanskelig å lese meldinger med bare store bokstaver. "

 

Det står nesten noe slikt i Nettiketten, og som jeg er helt enig i.

Det er irriterende å lese en post med "HVA HAR JEG GJORT NÅ?!".

Men, jeg forstår også at det er irriterende å få en post stengt hvis folk har fått hjelp å må starte en ny thread pga dette.

Lenke til kommentar
Folk med ansvar som stenger tråder fordi man har caps i tittelen er, unnskyld meg, direkte latterlige!

Spør du meg er det godt at små uhøffelige drittunger som skriker etter oppmerksomhet og mener at tråden de starta er så utrolig mye viktigere enn alle andres ikke får stengt tråden slik at de blir tvunget til å lære litt folkeskikk.

 

subject skal være beskrivende slik at de som er interessert får en god forståelse av hva posten inneholder. Det er ikke overskrift i Elkjøps nye katalog som skal fange oppmerksomhet.

Lenke til kommentar

Dette forumet blir driftet og vedlikeholdt av hw, og vi skal synes at vi er heldige for at vi skal få lov til å bruke forumet.

 

Med det sagt må jeg få si at jeg til tider kan bli litt irritert over mods (det er noen mods som har fått noen sure pm'er til tider...). Og jeg er heller ikke enig at man skal slette tråder isteden for å stenge, men det pga. egene meninger om sensur. Og hvis mod'ene vil drive aktiv sensur så er det ok for meg, men da blir ikke jeg bruker her lenge...

Lenke til kommentar

Hva er det du ønsker? Et forum uten aktive moderatorer, der alle kan gjøre som dem vil. Da vil det etterhvert ikke være mye fornuftig å lese her.

 

Virker på meg som om du har problemer med å følge vanlig folkeskikk.Fordi det er det retningslinjene bygger på i tillegg til ønsket om å ha et oversiktlig forum og et forum uten hack/crack/pirat tendenser.

Lenke til kommentar

Skjønner hva han mener her.

 

 

Her om dagen hadde jeg en lengre brevveksling med en av mods'ene i forumet etter han hadde utestengt meg i 1 mnd på grunnlag av at denne hadde null peil om det han snakket om. (skal ikke gjengi mailen her).

 

Posten som førte til dette

 

 

Tilslutt ble jeg så irritert at jeg ba denne personen om å slett alle mine innlegg her i forumet, etter å ha innsett at her var det stor mangel på kompetanse.

 

Andre deltagere i forumet reagerte på utestengelse og den ble opphevet, men jeg sitter med følelsen av at den ikke hadde blitt opphevet hvis ingen hadde reagert.....

 

Så at reglene er litt strenge er jeg enig i. Man burde få advarsel i første omgang, et slags -3 strikes you're out- system. Starter man en tråd som er helt malplassert eller er helt idiotisk (skal kjøpe pc til 100.000 etc), får man autmatisk 1 advarsel. Gjør man noe værre gir man to stjerner. På den måten får man i hvertfall 1 advarsel før man blir utestengt. Har man en prikk henger den på en i 1 år.

 

Men det som er også viktig å huske på er at en rekke brukere har liten eller ingen peil på data, og det er lite hyggelig å få sperret sin første tråd på bakgrunn av at han overdrev bruken av smilefjes eller lignende.

 

Noe som sjedde min første post

 

 

som du leser her

 

 

Men jeg innrømmer at modsene er mennesker de også, alle gjør feil.

Men nye brukere kan ofte se på modsen som en slags datagud og at deres ord er rett (noe de ofte ikke er). For min del er det en rekke brukere som har mer respekt pga deres faglige dyktighet (eks snekker'n)

Ellers er jeg meget fornøyd med forumet og jeg har fått en rekke svar jeg har lurt på her...

 

Så for å avslutte et kjedlig og langdt innlegg: det er bra med regler, men gi folk en advarsel og en grunn til at tråden stenges på en hyggelig måte i fremtiden. Kardemommeby-loven bør også gjelde modsen. OG til brukern: bruk det dere har i topplokket dere også da

Lenke til kommentar

I det første eksemplet innrømmet mod at han gjorde feil, så da bør det jo være greidt.

 

I det andre tilfellet er er det korrekt å stenge tråden siden det er brudd på retningslinjene. Topic sier ingenting om hva som er problemet, noe det skal gjøre. Om det er første tråd eller ikke er egentlig ikke interessant. Poenget er om du lærte noe av det. Skrev du en bedre topic neste gang, i så fall så fungerte det.

Lenke til kommentar

 

I det andre tilfellet er er det korrekt å stenge tråden siden det er brudd på retningslinjene. Topic sier ingenting om hva som er problemet, noe det skal gjøre. Om det er første tråd eller ikke er egentlig ikke interessant. Poenget er om du lærte noe av det. Skrev du en bedre topic neste gang, i så fall så fungerte det.

 

Poenget mitt er at du kan skremme en del brukere på den måten. Forklar litt mer utfyllende og hyggeligere, og man oppnår bedre resultat. Det er bedre å oppmuntre enn å straffe!!.

 

 

 

Hva er greiest, at moderatorer stenger trådene eller at vi lar brukerne selv flame dem så de lærer på den måten?  

 

Tror de fleste er enige om at det er greit at tråden blir stengt :)

 

Enig i dette, men igjen Kardemommebyloven.....

 

Husk at alle er forskjellige, og de som bevisst driver med faenskap i forumet fort blir snappet opp av andre deltagere eller mods. (og da vises ingen nåde)

 

Kunne også ha en varsle-mod-om-bruker-knapp her ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...