Gå til innhold

gaming pc til 5500- 600


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Først.

Hvorfor gå for dyre typen av minnebrikker når du kan få prikk like andre minnebrikker for under 400,-.

 

Hvorfor SSD? Når du har et stramt budsjett på en PC som skal brukes til gaming burde du IKKE invistere i en SSD med en gang. Kjøp deg heller en harddisk på 1TB.

 

Legger du på billigere minnebrikker og harddisk vil jeg tippe du har (røft regnet) ca 700kr i gode.

 

Jeg anbefaler deg å kjøpe (hvis du finner det du trenger) fra demovare-avdelingen. Billigere.

 

Ellers er vel ikke akkurat Komplett nettsiden hvis du skal ha det billig og med et såpass stramt budsjett på en gaming PC, men gaming, hva tenker du å game? Noe ønsker?

 

Anbefaler deg å skjekke ut dustin.no istedenfor.

Endret av Lami
Lenke til kommentar

Hvorfor skal han ha SSD? Ja det er raskere, men han burde heller gå for det seinere hvis han føler at: "nei, dette her går altfor treigt.. lastetiden på Windows er jo flere lysår..".

 

Jeg sier bare, spar pengene eller legg de i en bedre prosessor (Intel i5).

 

Men trådstarter, hva har du tenkt å game og på hvilket grafikknivå (low, med, high)? Fordi 4GB RAM til BF3 kan bli for lite med mindre du kjører en lav oppløsning da.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skjermkortet hans blir flaskehals uansett for BF3 så er ikke vits med mer en 4GB ram når han ikke kommer til å drive det på ultra uansett.

 

Men i bunn å grunn støtter jeg å gå for i5 2500k istedenfor å kjøpe SSD.

Endret av terje k.
Lenke til kommentar

Så med et kraftig skjermkort så bruker BF3 mer enn 4GB RAM, eller hva er det du prøver å si?

 

Den kyniske piraten i meg trenger seg på når man skal skvise mest mulig kraft inn i et begrenset budsjett. Man må jo ikke bruke penger på Windows, men mer skal jeg ikke si om den biten.

 

Glem førstnevnte, tenkte helt feil;)

Endret av Komakino
Lenke til kommentar

Hvis du sier du kan oppgradere senere, hva med i5-2500k, ssd, 2x4GB ram, greit z77 hovedkort, kabinett etter eget ønske, strømforsyning som er fremtidsrettet (650w+) også har du et bra utgangspunkt til å fylle på med harddisker, og et bra skjermkort som takler de spillene du skal spille.

Lenke til kommentar

Vodkish: Han trenger strengt tatt ikke en bedre CPU kjøler vel? Han kan overclocke litt med kjøleren som fulger men, men over 3,1-3,3GHz gir ikke så stor ytelseforskjell hvis han feks kjører 3.8Ghz. Dessuten er ikke BF3 særlig glad i overclocking (bluescreen kan oppleves, av erfaring).

 

"Kun" 4GB med RAM til BF3 i x1080 oppløsning blir bare for lite, igjen av erfaring og andre. Han burde kline til å betale de få kronene de koster for 8GB.

 

BF3 på high er litt optimistisk. Sats heller på medium. Viktigste er å fokusere på skjermkort, CPU og ha nok RAM.

 

Ellers som Komakino sier, du må ikke betale for Windows.

Lenke til kommentar

post-14073-0-52034000-1335994963_thumb.jpg

 

Dette vil jeg si vil gi deg mest glede for pengene per i dag. BF3 på Ultra kan bli en utfording, men på medium/high burde det gå helt fint.

 

Når det gjelder windows, enten låner du en, eller "låner" en plate som gjør at du får lagt inn windows. Du vil ikke trenge noe mer en vanlig Home Premium for å surfe og spille. Etter 30 dager får du masse mas om at du må aktivere og at den versjonen du har kan være piratkopi. Du kan fortsette å bruke maskinen selv om den maser om aktivering hele tida. Når du har penger til dette, bruker du windows sin egen aktivering og kjøper windows online av microsoft. Dette koster 669,- for Home Premium, og du får tilgang til lisensnøkkelen med en gang. Deretter vil DHL eller UPS komme på døren din 3-5 virkedager etter kjøpet med installasjons-CD'er, en 32bit og en 64bit i et cover. Da kan du om du vil, formatere og reinstallere windows for å forsikre deg om at du har en ren installasjon om du føler dette er nødvendig. (hvis du da har "lånt" windows)

Endret av traskas waits for alice
Lenke til kommentar

post-251819-0-29266800-1335999528_thumb.png

 

Ville heller gjort det slik.

Kjøpt kvalitet PSU med det samme, samt ett kabinett som er av kvalitet.

Jeg valgte m-atx versjonen pga den er prikk lik R3 bare mindre og veger mindre også. Pluss du sparer litt penger i det.

Samt et HD7850 som yter litt bedre enn GTX 560 TI omtrent samme pris, og så har det lavere strømforbruk og støy om jeg ikke tar feil?

 

Og så er det så enkelt at viss han ønsker senere så har han allerede kjøpt kvalitet kompontenter og kan heller oppgradere feks en bedre CPU cooler en stock. Ny HDD/SSD.

Endret av terje k.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...