Gå til innhold

Headset med trøkk til litt store hoder? :P


Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg er en av de med litt større kapasitet i topplukket, og dermed er headset generelt litt små for mitt oversized hode. Jeg har nå et Koss Porta Pro blabla bla fjortis-greine. De er billige og bra til prisen. Eller.. Var. De passer ganske bra, fordi de kan strammes etter eget ønske.

Nå må jeg ha noe nytt snart! Under har jeg satt opp noen punkter på hva som er viktig, og håper noen med litt mer peiling kan peke i riktig retning.

 

Budsjett

Alt under 1000kr. Foreslå gjerne ting å vurdere over 1000kr også, men dette er en øvre grense på hva jeg gidder å bruke på et headset.

Hva jeg forestiller meg

Noe som passer det store hodet mitt og som sitter godt! Gjerne noe som dekker øret og er litt feite i og med at jeg føler det kan passe meg best, men så lenge de har god passform er det litt likegyldig. Bruker 61 i lue/hatt/hjelm/etc. Jeg syns Skullcandy-style er kult, og generelt design-aktig stuff er kult. Noe som ikke er helt.. Standard-svart-første-som-kommer-på-google-ish. Sånt no er veldig kjedelig og hører hjemme i studio og ikke i friluft. ;)

Hva skal jeg med de?

Musikk. Bass. Trøkk for fæn! Hehe. Det skal brukes til metal og dubstep, så klar/god bass-kvalitet er svært viktig. Ser litt film ved siden av, men regner med at alt over 10kr er in general ganske greit å se film med uansett, så er ikke så forferdelig kritisk her.

 

Jeg beklager min litt snodige måte å skrive på, så hvis noen vil ha det i litt mer klartekst, så bare spør - dere er tilgitt xD

Takk for evt hjelp!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Litt dyr og litt standard og kjedelig utseende, kanskje?

 

Sony MDR-XB-serien (f.eks. XB700) bør være aktuell. XB står altså for "(e)xtra bass". Jeg er imidlertid litt usikker på om denne hodetelefonen er egnet for sånne som deg som har så særskilt stor kapasitet i topplokket.

 

http://www.lydogbild.../sony-mdr-xb700

Litt usikker på om jeg vil ha noe som er "kun bass"-headset. Hvis du skjønner. Kan bli litt upraktisk når man faktisk ikke vil ha den syke effekten. Hvis headsettet funker som en EQ med bass på fullt og alt annet på bunnen, vil det bli litt upraktisk på andre eventuelle områder. (Overdrevet, selvfølgelig :p )

Audio Technica ATH-M50 gir mye for pengene, eneste negative jeg kan si om dem er at de har pleather earpads. Du får de til litt over tusenlappen hos cdon.

 

http://www.lydogbild...echnica-ath-m50

Pleather, you said...? Er det fyfy? Haha. Kule da :D

 

Numark redwave. Har disse selv, og er ekstremt fornøyd med lyden i de. De sitter også veldig godt på hodet mitt, og jeg bruker 62 i hjelm/lue osv. Bare spørr om du trenger mere info om de! :)

 

http://www.soundshop...4500-c-220.aspx

Hvordan sitter disse rundt ørene? De var råstilige! Merker nok jeg er litt mer i den prisklassen, hehe. Hvor kjøpte du? Litt weirdo merke? Er de fleste frekvenser relativt tydelige i forhold til hverandre, synes du?

 

Takk for innspill fra alle, men var mye dyrt, haha :D /cheapass

Lenke til kommentar

Pleather ikke så veldig fyfy, kan bli litt varmt hvis man sitter med de lenge. Er egentlig et spørsmål om smak og behag. Noen foretrekker velor andre, pleather. Pleather isolerer vanligvis litt bedre enn velor.

I see. Har faktisk vurdert de litt etter å ha lest litt rundt. Eneste jeg lurer på er, sitter de godt på hodet? Og hva med meg som trekker koss-ene helt ut? Også er det jo alt maset om å ikke "kunne" bruke det på bærbart. For jeg kommer kun til å bruke på laptop og ipod:P

Lenke til kommentar

Mitt par med Redwave ble kjøpt på ljudia. De mest komfortable hodetelefonene jeg har hatt! Det er egentlig et DJ headsett, men fungerer fint til vanlig bruk :). Og numark er et ganske stort merke i DJ bransjen, så det er ikke no jalla-merke. Frekvensene har ikke jeg så veldig mye peiling på, da jeg stort sett hører på dunkdunk med litt bassforsterkning ( Ikke at bassforsterkningen egentlig er nødvendig, men jeg liker ekstra mye bass^^ ) Men de er også veldig fine til andre sjangre og, føler ikke at det er noen frekvenser som forsvinner liksom:p

Lenke til kommentar

Spar litt penger, så har du noe kvalitet i mange år fremover, og du kommer til å bli så hekta på det at du aldri kommer til å angre, bass med ordentlig trøkk så det renner...

 

qpad

http://www.komplett....ku=420872#extra

 

og lydkort, uten det så får du ikke den effekten du er ute etter,

http://www.komplett....aspx?sku=420234

Blir dessverre litt for gamer-utstyr for min smak. Trenger ikke mic, osv, og har ikke stasjonær pc, så det blir nok et litt for stasjonært headset etter mitt behov, tror jeg :)

Mitt par med Redwave ble kjøpt på ljudia. De mest komfortable hodetelefonene jeg har hatt! Det er egentlig et DJ headsett, men fungerer fint til vanlig bruk :). Og numark er et ganske stort merke i DJ bransjen, så det er ikke no jalla-merke. Frekvensene har ikke jeg så veldig mye peiling på, da jeg stort sett hører på dunkdunk med litt bassforsterkning ( Ikke at bassforsterkningen egentlig er nødvendig, men jeg liker ekstra mye bass^^ ) Men de er også veldig fine til andre sjangre og, føler ikke at det er noen frekvenser som forsvinner liksom:p

Det var akkurat noe slikt jeg lurte på ;) Hehe. Høres veldig bra ut disse, men ble ikke disse, dessverre :p Kjørte på med ATH-en! De virka så.. Pure awesome xD

De sitter bra på hodet, men er ikke den typen headphones jeg ville ut å jogget med.

Lydnivået fungerer bra på Samsung Galaxy S2, men jeg får høyere lyd på min stasjonære PC.

Anbefaler deg å lese erfaringer om forskjellige headphones fra http://www.head-fi.o...hones-full-size der kan du finne anbefalinger og erfaringer om de fleste headphones.

Skal neppe ut og jogge med disse uansett, så det går nok helt fint! Hehe. Da får vi ta noen propper. Det ble disse in the end. Bestilte nettopp fra evenstadmusikk.no. :D Spennende å se!

Skal poste her hva jeg syns selv når jeg får de :D

Lenke til kommentar

Til alle som stemte for ATH-M50: Takk! De er sjuke..!

Til alle andre i samme situasjon: Kjøp. KJØP!

Hehe. Svært fornøyd med kjøpet. Ikke for studio-looking, fet lyd, virker solide og er behagelige å ha på.

Det eneste tenkelige minuset er at ledningen er tung. Nå har jeg spiralkabel-versjonen, for jeg gadd ikke betale 2-300 kr mer for rett ledning. Pluss at den kan strekkes litt hvis man skal ha til andre ting også da :)

Alt i alt tror jeg at jeg kommer til å bli (/=)(!#/ fornøyd med de :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...