Anaio Skrevet 29. april 2012 Del Skrevet 29. april 2012 Hvilken type har mest utpreget og "naturlig" sjokoladesmak? Det skal kun brukes i proteinkjeks, proteinpannekaker og annen bakst. Kommer til å blandes noe ut med kakaopulver, så sjokoladesmaken skal ikke kun baseres på proteinpulveret. Trenger ikke være super-kvalitet, men ikke dårlig heller. Noen å anbefale? Lenke til kommentar
magb Skrevet 29. april 2012 Del Skrevet 29. april 2012 Dalblads whey class er det pulveret jeg har smakt med best sjokoladesmak. Kanskje Dalblads bake pro da kunne vært noe? Laget spesielt for å tåle høye tempreaturer ved baking og liknende. Gymgrossisten har dette puvleret. Lenke til kommentar
OJ Doe Skrevet 30. april 2012 Del Skrevet 30. april 2012 Bakepro er vel det greieste til baking. Eller liker jeg MyoProtein mtp. kvalitet og innhold. M-factor smaker _mye_ sjokolade. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå