Gå til innhold

En egen kategori for kontaktannonser?


Anbefalte innlegg

Dette er den første gangen jeg tar meg bryet med å komme med et forslag, men jeg har sett flere ganger fra tid til annen på "samliv og relasjoner"-delen av forumet at det er blitt luftet en tanke om å ha en mulighet til å skrive kontaktannonser. Det er tydeligvis mange ensomme sjeler her på forumet som enten ønsker en kjæreste og er for redd til å melde seg inn på en datingside, som ønsker en venn å henge med i en ny by, eller bare ønsker å en person å prate med om løst og fast eller personlige problemer man ikke vil brette ut om i all offentlighet. Noen har også prøvd å lage tråder med dette formålet, men de forsøkene har sjelden blitt suksessfulle. Med på den andre siden har jeg også lest om forumbrukere som har funnet hverandre.

 

Forskjellen på en vanlig datingside og diskusjon.no blir jo at man ikke behøver å opprette en profil for å lokke til seg potensielle partnere. Man behøver altså ikke å føle noe press for å prestere og vise seg fra sin beste side. Det gjelder vel også vanlige chattesider, men her går kjennskapene til andre brukere dypere. Man snakker ikke bare med en person for en kveld og eventuelt velger å utveksle kontaktinformasjon der og da, men lett kan finne igjen brukere med felles meninger, selv om man ikke ønsker et annet forhold enn å ha en medforumbruker. Man får også et indirekte kjennskap til andre brukere gjennom emnene og meningene som opptar dem, og de inntrykkene er mer troverdige enn bildene som legges ut på datingsider utwlukkende med formål å "selge seg selv".

 

Jeg tror ikke at en slik kategori vil oppnå umiddelbar suksess, men med tid og stunder, vil jeg tro at en del brukere vil være glad for en kategori som er til for at det skal være lettere å få kontakt med folk. Det er jo ingen hemmelighet at store deler av befolkningen her i landet bruker nesten hele hverdagen sin foran en dataskjerm og føler seg mer komfortabel med å oppsøke kontakt der enn andre steder. Selv om ikke mange vil opprette en tråd for at andre skal ta kontakt med en selv, vil nok mange like å kunne lese andres kontaktannonser og eventuelt ta kontakt med dem. Hvis denne kategorien opprettes, så kan jeg mer enn gjerne være den første til å melde meg som åpen for bekjentskaper.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hepp!

 

Vi skal se på saken men tror ikke dette er ønskelig i vårt forum.

De aller fleste av norske nettmedia sliter med negative konsekvenser av den typen nettmedia.

(utenom de spesifikke sider som kun satser på den typen av nettmedia)

 

Dessuten har vi hverken kapasitet eller egeninteresser for slike dating-sider i dette forumet.

(inntil videre)

 

:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...