Gå til innhold

Er det verdt å lære Flash?


Gjest Slettet+56132

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+56132

Velkommen,

 

Jeg har nevnt tidligere at jeg er interessert i programmering, og har derfor skaffet server og diverse bøker om IT.

 

Jeg vil gå igjennom PHP, C#, MySQL, og Dreamweaver. Men noe av litteraturen omhandler Flash, som går ut på sette sammen tegninger, bilder, video, lyd, tekst, og programmering med Actionscript 3,0.

 

Jeg har satt meg inn i grunnleggende for IT, og litt innom Windows server 2008. Neste er MySQL og Dreamweaver. Når jeg har fullført dette, da har jeg nok grunnleggende kunnskap til å forsøke meg på PHP.

 

Flash er her bare et sidesprang, og ikke essensielt å lære for å komme videre med planene mine, som er å drifte et forum senere.

 

Er det verdt å gå inn på Flash?

 

Tricell :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+56132

De som jeg nevnte er åpningsinnlegget er bare noe jeg skal begynne med, dersom det er fortsatt interessant, da kan jeg muligens gå enda lengre. Da kan jeg se på C og C++ osv.

 

Bør jeg gå igjennom Flash? Har en tynn bok bare for Flash her, eller er det bare meningsløst å bruke litt tid på dette?

Lenke til kommentar

Det skader aldri å se litt på noe, for å si det sånn. Jeg har vært innom python, perl, bash, html, css, php, c, c++, c#, java, javascript, ruby, haskell, actionscript, og litt mer. Ikke at jeg kan alle av dem, men det å ha vært innom det, har hjulpet meg mye på veien til der hvor jeg er nå.

 

Så nei, det skader ikke, det er ikke meningsløst. Hva koster det det å lese en bok? Jo det koster deg at du øker kunnskapen din ;)

Lenke til kommentar

"Er det verdt å lære Flash?"

 

Flash med ActionScript - for å lage animasjoner, er noe man vanligvis benytter for å berike innholdet i en nettside, selv om "applikasjonen" selvsagt også kan kjøres mer som et enkeltstående program (dog blir ikke det særlig praktisk).

 

Om du ikke ser for deg en karriere som webutvikler ville nok ihvertfall jeg prioritert andre språk og teknologier. Når det er sagt, å benytte Flash med ActionScript for å lære objektorientert programmering er forsåvidt et smart valg, siden man enkelt ser fremgangen grafisk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...