Gå til innhold

BK: På vei hjem fra?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Her foretrekker jeg versjon 1, men synes bildet vil vinne seg mer om du beskjærer akkurat nok til å fjerne det vi ser av himmelen over greina (og gjør du det kan det beskjæres i i venstre kant også). Ved å gjøre det slik blir bildet lettere å se og øynene oppfatter motivet mye lettere.

 

Versjon 2 synes jeg ikke fungerer, der forsvinner skoene i omgivelsene og andre deler av bildet er skarpere enn hovedmotivet. Det kan se ut som du har bommet litt på fokuseringen. Et tips kan være å ikke bruke alle fokuspunktene, men heller velge ett enkelt (det midterste), om du ikke vet hvordan du gjør det så se i boka som fulgte med kameraet. En annen løsning er å skru av autofokusen og heller fokusere manuelt på objektivet, men det krever som regel litt øvelse.

 

Morsomt motiv :)

Lenke til kommentar

Tusen takk Tjernshaugen !

Har prøvd å laste opp med ny beskjæring. Synes det var vanskelig. Fant ikke noen god løsning :(

Er så sta at jeg tar alle bilder med manuelle innstillinger,

Jeg ser også at det er uskarpt og har 2 mulige løsninger: Puste dypere og/eller en tur til optikeren :)

Endret av Jentungen 1
Lenke til kommentar

Tusen takk Tjernshaugen !Har prøvd å laste opp med ny beskjæring. Synes det var vanskelig. Fant ikke noen god løsning :(Er så sta at jeg tar alle bilder med manuelle innstillinger,Jeg ser også at det er uskarpt og har 2 mulige løsninger: Puste dypere og/eller en tur til optikeren :)

 

Stativ stativ stativ stativ stativ stativ stativ stativ stativ stativ stativ stativ stativ stativ stativ stativ stativ stativ stativ

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...