Gå til innhold

Hvordan ser dere etnisk norske på ideologien til AAB?


Anbefalte innlegg

Når du aldri har smakt annet enn sure fisker, så er de sure fiskene det beste du vet om, og så tror du at du lever i himmelriket av den grunn. Det samme ser vi i Nord Korea, de som holdes som slaver, tror de lever i et luksuriøst og overmenneskelig samfunn hvor alt ikke kan bli bedre enn det er, men det er fordi de ikke har adgang til medier til å se hvordan omverdenen ser ut.

Nord Korea er jo et godt eksempel på menneskers ønske om at alle skal tenke likt og tro akkurat slik akkurat man gjør selv.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, jeg har et spørsmål til dere som er etnisk Norske, hvordan ser dere på ideologien til AAB? Vi som ikke er hvite i huden står jo selvfølgelig imot, fordi den er rettet mot oss. Men hva med dere?

Personlig mener jeg at selvom jeg tilhører religionen islam, synes jeg at det er spessielt mye innvandring i oslo... For mye er ikke bra, for lite er heller ikke bra. Spessielt når hele klassen er en utlendinger, er det ræva.

Ja, ekstrem islamisme er idiotisk. Hva mener dere?

 

1. "oss etniske norske som er hvite i huden" tror du virkelig at det er hudfargen som bestemmer tankegangen til folk?

 

2. Angrepet ble ikke rettet mot "dere mørkhuda" men imot den islamister som prøver å "ta over landet, og ødelegger den norske kulturen" dette ble gjort ved å drepe auf-ere som "støttet islamiseringen av landet" (sagt på en veldig enkel måte slik jeg har forstått saken, ikke at jeg har fulgt den så nøye)

 

Det jeg personlig mener er at vi tar inn folk alt for fort, og integrerer alt for dårlig. Personlig synes jeg at vi burde ha "rullerende opptak" til landet, har du ikke gyldig grunn til å bli, kan du snu i døra ikke vente på et mottak i 5år fo r så å bli kastet ut. Det er en loss-loss situasjon. Vi må ogsåkvitte oss med asylmottakene. Istedenfor burde vi få "intogreringsmottak" som hadde som hovedoppgave å: lære innvandrere norsk, om norsk kultur, hvordan samfunnet fungerer og kartlegge egenskaper til innvandrerene og hjelpe dem med å finne passende jobb, både kommunalt og privat. På denne måten kunne vi også luket ut mer av dem med feil intesjoner. Istedenfor slik det er nå at de flytter inn i nabolag med 90% andre innvandrere og lager sitt eget lille samfunn. ( ja, jeg tok de prosentene ut av luften, men dere skjønner poenget)

 

et annet problem er de idiotiske økonomiske løsninhøgene vi har for innvandrere her i landet. Min stefar er vaktmester ved et mottak og snakker stadig om alle de gravide damene med 8 unger og menn som gjemmer seg i skapet.....håpløst! At kvinnene har rett på større bidrag fordi de ikke har mann er idiotisk, hvorfor skal de straffes økonomisk for å ha en mann i huset? Og denne ordningen med jo flere barn jo høyere støtte, hva tenkte politikerene på? hadde det vært et tak På støtte for 2 barn hadde dem fått 2 barn, når det ikke er et tak, slutter dem ikke å få barn. ( har ikke noe imot at dem får barn, men at dem får barn pga økonomisk vinning)

 

Og sist men ikke minst, dn evige hijab / niqab diskusjonen. Det står ingen plass i koranen at dette er lovpålagt å gå med, det er et produkt av kvinnelig undertrykkelse og burde forbys. ( jeg har snakket med 3 muslimer om dette, ingen av dem kunne gi meg sitat fra koranen hvor det sto at kvinner måtte bruke dett. En fjerde, tidligere muslim, nå ateist og god venn av meg Sa selv at dette var tull. Hvordan ville folk reagert om en etnisk norsk person gikk med skimaske og tildekkende klær og handlet mat, gikk i banken osv? Hvorfor skal da muslimske kvinner gjøre dette/ bli tvunget / presset til å gjøre dette?

 

Til slutt vil jeg si at mange mine venner er muslimer/tidligere muslimer ( veldig godt intigrerte må jeg nevne ) og jeg anser meg selv på ingen måte som rassist hvis noen måttå fÅ det inntrykket ( blir veldig fort stemplet og kan ikke være for forsiktig)

 

Beklager hvis jeg hørtes litt frekk ut i dette innlegget ( ikke lett å få ut meningene sine skikkelig klokka to om natta på en mobil over nettet -.-)

 

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg har ikke noe personlig behov for det, enn minimalt. Mennesker overlever ikke om de ikke finner likheter i andre mennesker, jo større likheter, jo større trivsel, jo større formering, jo større velvære og lykke. Vi klarer ikke å være totalt isolerte.

 

Evolusjonsmessig så fører dårlige forhold til hyppigere formering. Avkom har dårligere sjanser for å overleve, så ved å sette flere til verden vil sjansen for at dine gener overlever bli større.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Som noen sa i, host, kommentarfeltet til dagbladet.no

 

Breivik er et symptom på at det norske folk ikke har blitt hørt siden man begynte å for alvor ta inn ikke-vestlige innvandrere på syttitallet. Så lenge man aktivt motarbeider en demokratisk prosess i forhold til dette, vil mennesker som ABB alltid finne næring for hatet sitt. Å avskrive det som en enkelthendelse som aldri vil gjentas er å ikke ta utviklingen på alvor.

Endret av Lilac1
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei, jeg har et spørsmål til dere som er etnisk Norske, hvordan ser dere på ideologien til AAB? Vi som ikke er hvite i huden står jo selvfølgelig imot, fordi den er rettet mot oss. Men hva med dere?

Personlig mener jeg at selvom jeg tilhører religionen islam, synes jeg at det er spessielt mye innvandring i oslo... For mye er ikke bra, for lite er heller ikke bra. Spessielt når hele klassen er en utlendinger, er det ræva.

Ja, ekstrem islamisme er idiotisk. Hva mener dere?

 

Det er ikke hudfarge ABB har problemer med, men selve religionen islam.

 

 

Denne personen har en mer forkvaklet tankegang enn Mikke Mus. Går ikke an mene noe om slikt.

Det mest betenkelige er at mannen allerede etter første rettsdag har vunnet saken; han får den oppmerksomheten han var ute etter, og som alle var innstilt på at han ikke måtte få. Det var den som drev han til disse handlingene ...

 

Jeg for min del synes rettssaken har bidratt sterkt til at ABB har blitt avmystifisert og "tatt ned på jorden". Han fremstår mer og mer forvirret og stakkarslig etter hvert som saken går sin gang.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har ikke noe personlig behov for det, enn minimalt. Mennesker overlever ikke om de ikke finner likheter i andre mennesker, jo større likheter, jo større trivsel, jo større formering, jo større velvære og lykke. Vi klarer ikke å være totalt isolerte.

Direkte løgn. Det vises jo gang på gang at du forsøker desperat å få andre til å tro slik du tro og tenke slik du tenker. Alle dine tråder i religionsforumet er bevis på det. Det er ikke lite søppel du sprer der!

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest medlem-82119

Først og fremst vil jeg starte med å si at selv om jeg er etnisk norsk, så betyr ikke norge lenger noe for meg så min tilhørighet er utelukkende at jeg bor her med min familie og mine venner. Mine kommentarer dreier seg derfor utelukkende om saken fra en som er etnisk norsk uten å ha noen nasjonale følelser.

 

Abb saken handler ikke om innvandring, rase, rasisme osv men om en utvikling man ser over hele europa og som engasjerer mennesker som er imot denne utviklingen. Utviklingen er todelt. På den ene siden ser man en spredning av konservativ islam med stadige tilpasninger til islamsk kultur og verdier, og på den annen side så ser man en nedbygging av de gamle tradisjonelle kulturene og nasjonalreligionene.

 

Dette er også en utvikling som skjer i norge, på mange plan. Man skal ikke mange år tilbake før norge fremstilte seg med bunad, setre, natur, fjor, fjell osv og en kristen kulturarv. Går man ennå noen år tilbake, så kom folk langveisfra for å se "den første negeren på ås stasjon" som hellbillies synger:

 

På svært kort tid så har norge måtte tatt stilling til nye kriminalitetsbilder, med bl.a gjengkriminalitet. Æresdrap, tvangsekteskap, kjønnslemlesting, ulike slør varianter, tilpasninger på jobb, profettegninger, moskeer, imamer, mulla krekar osv ble en ny hverdag for mange, en hverdag mange er imot.

 

Parallellt med dette ble det innført sharialover i våre nabolands storbyer, og erna uttalte selv at hun ønsket det samme i norge.

http://dt.no/nyheter/solberg-ber-om-shariarad-1.3110543

 

Her skal man også ha i bakhodet at NAV brukte sharialov i et av sine vedtak, samt at imamer uttalte at norge var verdens mest islamske stat.

 

http://www.drammenmoske.no/index.php?option=com_content&view=article&id=319%3Aimam-pa-fjell-norge-er-den-mest-islamske-staten-i-verden&catid=60%3Anyheter-&Itemid=1

 

Gjevnlige nyhetsoppslag om å innføre islam i norge dukket opp:

http://www.dagbladet.no/2012/02/02/nyheter/innenriks/arfan_qadeer_bhatti/pst/20043353/

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=4749071

http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/muslimleder-vi-vil-danne-en-samlet-islamsk-stat-3349772.html

 

I hele europa dannet det seg motstandsgrupper mot denne islamiseringen, også i norge.

Abb var en av de som ville gjøre hva som helst for å stoppe islamiseringen, og da er det nå engang slik at er man alene mot en så stor overmakt så bruker man de få midlene man har til å skape mest mulig skade.

 

I dette tilfellet så angrep han partiet som ble gitt hovedansvaret for islamiseringen av norge, og han angrep det på enklest mulig og mest effektive måte. Han ville neppe fått oppmerksomhet på noen annen måte, dessverre.

 

Jeg deler hans syn på verden, og forstår godt hvorfor han gjorde det. Men samtidig, siden norge ikke betyr noe for meg så betyr heller ikke handlingen noe for meg og engasjerer meg like mye/lite som om jeg hadde lest om noen som var omkommet i en bilulykke i en helt anne landsdel. Kjente heller ingen berørte.

 

Jeg har sammenlignet saken med kirkebrannene som var en sak for noen år siden. Et relativt marginalt miljø utførte handlinger som i seg selv var ekstreme, men som samtidig la grunnlaget for en musikkutvikling som mange har nytt godt av i etterkant. Jeg ser også likheter med aksjoner utført av dyrevernere. De kan slippe fri dyr, senke hvalfangstskuter, starte boikotter osv som hver for seg rammer noen brutalt, men over tid så går rema1000 over til kun å selge egg fra frittgående høner og det reageres kraftigere på dyretortur.

 

Jeg tror at det samme vil skje i etterkant av abb saken, dvs at flere blir oppmerksomme på utviklingen. Er man heldig så klarer muslimer selv å ta et tydelig oppgjør med sine egne, slik kristne stort sett tar avstand fra konservative kristne som mener at homofile bør steines.

 

Over tid så er jeg også 110% overbevist om at norge i løpet av 30-50 år er islamsk med ihvertfall delvis innførte sharialover. Dette handler om mange ting. norge posisjonerer seg mot islamske verdier og land, og distanserer seg mer mot både våre skandinaviske naboer og usa. Stoltenberg er vel den første som har jobbet så målbevisst for å fornærme usa at han ble frosset ut. Samtidig så styrker vi samarbeidet med islamske land og våre muslimske innbyggere.

http://ifrance.wordpress.com/2011/12/06/norge-sikrer-muslimsk-kulturarv-radio/

http://www.nortura.no/nyhetsarkiv-2008/historisk-avtale-om-halal-slakting-article21128-13689.html

 

Mine holdninger handler også om at det vil bli neste generasjon som vil oppleve overgangen til islam, og sånn sett så er det neste generasjon som får styre med det.

 

Forstår absolutt abbs ideologi og handlinger, men i og med at jeg ikke bryr meg om norge så gir jeg vel blanke faen!

Lenke til kommentar
Gjest medlem-82119

Jeg mener at det handler om hvilke deler av samfunnet man har dultet borti. Bor man innerst i dalen blandt fjord og fjell og islam er noe man leser om i vg, så synes man vel det er grusomt. Bor man midt i oslo og trues av innvandrere, overhører at de skal ta over landet, kjøper avisen akkurat den dagen det er sjokkoppslag om islam osv så forstår man hatet og hvorfor han gjorde som han gjorde.

Lenke til kommentar

Digger (eller ikke,) det faktum at normenn alltid skal være så jævlig politisk korekte.

Lurer på hvor mange som faktisk har satt seg inn i hva Breivik mener, og hvorfor han gjorde som han gjorde.

 

jeg har ikke satt meg veldig godt inn i hva han står for, men jeg tror ikke mannen er sinnsyk.

missfårstå meg rett, jeg mener selfølgelig at metodene hans er feil, men hans meninger kan jeg skjønne og til en viss grad si meg enig i.

Norge for normenn vil jeg på en måte si, men samtidig ikke.

jeg har egentlig ikke noe mot innvandrere, men at vi må beholde alle? Jeg mener at folk som har kommet til landet, og bryter loven alvolig burde bli kasta på hue og ræva ut og tilbake der de kom fra.

 

Den største feilen med Norge er vel at vi alltid skal ta hensyn til alle.

 

beklager rotete innlegg, tror deler av hjernen sovna.

skal rette hvis jeg finner noe alvolig gæli

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Digger (eller ikke,) det faktum at normenn alltid skal være så jævlig politisk korekte.

Lurer på hvor mange som faktisk har satt seg inn i hva Breivik mener, og hvorfor han gjorde som han gjorde.

 

jeg har ikke satt meg veldig godt inn i hva han står for, men jeg tror ikke mannen er sinnsyk.

missfårstå meg rett, jeg mener selfølgelig at metodene hans er feil, men hans meninger kan jeg skjønne og til en viss grad si meg enig i.

Norge for normenn vil jeg på en måte si, men samtidig ikke.

jeg har egentlig ikke noe mot innvandrere, men at vi må beholde alle? Jeg mener at folk som har kommet til landet, og bryter loven alvolig burde bli kasta på hue og ræva ut og tilbake der de kom fra.

 

Den største feilen med Norge er vel at vi alltid skal ta hensyn til alle.

 

beklager rotete innlegg, tror deler av hjernen sovna.

skal rette hvis jeg finner noe alvolig gæli

Som andre har sagt før meg. Om du setter deg inn i hva Breivik sier og mener, og du sier deg enig i dette, så sier du deg også enig i metoden, for det er jo nettopp denne han sitter og forsvarer. Manifestet er langt fra en kritisk liste til norsk invandringspolitikk.

 

Manifestet presenterer en konspirasjon der AP aktivt ønsker å utrydde nordmenn og breivik presenterer seg selv som den reddende perfekte ridder. Han skal bare skal bli kvitt problemet, men sette standarden for hvordan det fremtidige norge skal se ut, i detaljer helt ned til hva din kone/fremtidige kone skal få gjøre og hvordan dine barn skal oppdras.

 

Breivik er akkurat like sinnsyk som Ted Kaczynski.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Digger (eller ikke,) det faktum at normenn alltid skal være så jævlig politisk korekte.

Lurer på hvor mange som faktisk har satt seg inn i hva Breivik mener, og hvorfor han gjorde som han gjorde.

 

jeg har ikke satt meg veldig godt inn i hva han står for, men jeg tror ikke mannen er sinnsyk.

missfårstå meg rett, jeg mener selfølgelig at metodene hans er feil, men hans meninger kan jeg skjønne og til en viss grad si meg enig i.

Norge for normenn vil jeg på en måte si, men samtidig ikke.

jeg har egentlig ikke noe mot innvandrere, men at vi må beholde alle? Jeg mener at folk som har kommet til landet, og bryter loven alvolig burde bli kasta på hue og ræva ut og tilbake der de kom fra.

 

Den største feilen med Norge er vel at vi alltid skal ta hensyn til alle.

 

beklager rotete innlegg, tror deler av hjernen sovna.

skal rette hvis jeg finner noe alvolig gæli

Som andre har sagt før meg. Om du setter deg inn i hva Breivik sier og mener, og du sier deg enig i dette, så sier du deg også enig i metoden, for det er jo nettopp denne han sitter og forsvarer. Manifestet er langt fra en kritisk liste til norsk invandringspolitikk.

 

Manifestet presenterer en konspirasjon der AP aktivt ønsker å utrydde nordmenn og breivik presenterer seg selv som den reddende perfekte ridder. Han skal bare skal bli kvitt problemet, men sette standarden for hvordan det fremtidige norge skal se ut, i detaljer helt ned til hva din kone/fremtidige kone skal få gjøre og hvordan dine barn skal oppdras.

 

Breivik er akkurat like sinnsyk som Ted Kaczynski.

 

Hvorfor er det negativt? Ville feks. innbyggerne i Breiviks utopia vært mindre lykkelige enn de i Oslo i dag ?

Lenke til kommentar

Digger (eller ikke,) det faktum at normenn alltid skal være så jævlig politisk korekte.

Lurer på hvor mange som faktisk har satt seg inn i hva Breivik mener, og hvorfor han gjorde som han gjorde.

 

jeg har ikke satt meg veldig godt inn i hva han står for, men jeg tror ikke mannen er sinnsyk.

missfårstå meg rett, jeg mener selfølgelig at metodene hans er feil, men hans meninger kan jeg skjønne og til en viss grad si meg enig i.

Norge for normenn vil jeg på en måte si, men samtidig ikke.

jeg har egentlig ikke noe mot innvandrere, men at vi må beholde alle? Jeg mener at folk som har kommet til landet, og bryter loven alvolig burde bli kasta på hue og ræva ut og tilbake der de kom fra.

 

Den største feilen med Norge er vel at vi alltid skal ta hensyn til alle.

 

beklager rotete innlegg, tror deler av hjernen sovna.

skal rette hvis jeg finner noe alvolig gæli

Som andre har sagt før meg. Om du setter deg inn i hva Breivik sier og mener, og du sier deg enig i dette, så sier du deg også enig i metoden, for det er jo nettopp denne han sitter og forsvarer. Manifestet er langt fra en kritisk liste til norsk invandringspolitikk.

 

Manifestet presenterer en konspirasjon der AP aktivt ønsker å utrydde nordmenn og breivik presenterer seg selv som den reddende perfekte ridder. Han skal bare skal bli kvitt problemet, men sette standarden for hvordan det fremtidige norge skal se ut, i detaljer helt ned til hva din kone/fremtidige kone skal få gjøre og hvordan dine barn skal oppdras.

 

Breivik er akkurat like sinnsyk som Ted Kaczynski.

 

Hvorfor er det negativt? Ville feks. innbyggerne i Breiviks utopia vært mindre lykkelige enn de i Oslo i dag ?

helt klart ja.

 

Videre så legitimerer jo hele konseptet hans vold, en bedriten og råtten grunnmur. Hvordan ville verden blitt om alle kunne drepe personer som ikke deler samme synspunkt?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

helt klart ja.

 

Javel, så forklar da.

Du manglet jo en forklaring på hvorfor det ikke ville blitt værre under breivik, da kan du ikke forvente at andre gidde å legge mere i svaret.

 

Hvordan ville verden blitt om alle kunne drepe personer som ikke deler samme synspunkt?

 

Det er slik "verden" er i dag.

Da hadde vi ikke sittet her og diskutert.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vi som ikke er hvite i huden står jo selvfølgelig imot, fordi den er rettet mot oss.

 

Det du sier er jo helt feil. Hvis ABB hadde rettet seg mot innvandrere hadde han bombet en moske. Det var noen innvandrere på Utøya, men hvor mange var det? 10%?

ABB angrep Arbeiderpartiet direkte, ikke innvandrere!

Endret av Demographic Warfare
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...