Gå til innhold

EPL: Arsenal-Wigan @ Emirates Stadium


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Wenger - 0

 

Sagna - 3

DJ - 5

Verma - 7

Santos - 1 (fuck you)

Walcott - 3 (høyere lønn, glem det)

Ramsey - 3 (bytt klubb plz)

Song - 4

Bønna - 6

Rosicky - 6

Van Persie - 5

Full eller?

Haha, stikk et annet sted ditt jævla troll.

 

edit: @ Funtazz.

Arsenal har da virkelig ikke så mange lojale supportere. Tømme stadion etter 85 minutter på 1-2. Retarded og flaut.

 

Rosicky god i første, svakere i andre. Vermaelen meget bra og Arsenals beste. DJ og Walcott latterlig svake. Ramsey med nok en skuffende kamp, utrolig dårlig form på gutten for tiden. Santos svak bakover. Sagna blir pissa på av Moses. Song med sin svakeste kamp på lenge. RvP usynlig. Gervinho har så mye panne at han ikke klarer å løfte hodet som vanlig. Meget fortjent seier til Wigan. Spiller utrolig bra organisert, noe som en må på Emirates som bunnlag. All credit til Martinez og Wigan gutta. Hatten av.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Stadion begynner alltid å tømme seg rundt 85-90 minutt, til ca alle lag omtrent. Er ikke du Liverpool supporter Funtazz? Hvor mange trakk dere når dere spilte i EL? Superlojale fans det der altså.

 

Her skal jeg faktisk si meg enig med Tone.

At folk reagerer på tilskuere som forlater stadion 5 minutter før full tid, hvilket de gjør for å slippe rushet ut av stadion og hvor sikkert flere av de er tilskuere som ikke tar fotball dønn seriøst, er poengløst.

 

 

Edit:

Og som Liquid påpeker, barnefamilier.

Endret av Snurreleif
Lenke til kommentar

Er fremdeles potte sur. Hvis dette tapet betyr over og ut for 4. plassen så er det en spiller eller to jeg aldri kommer til å tilgi. Tør ikke tenkte på ettervirkningene heller.

 

Dere er på 3. plass med MINIMUM 2 poengs margin, og det er igjen 4 kamper.

Tapet i dag var for et av de mest imponerende form-lagene i øyeblikket, og det er like stor sjanse for at Newcastle, Chelsea og Tottenham snubler (husk at Newcastle også skal i dyst mot Chelsea).

Lenke til kommentar

Kjip kamp. Kampen ble drept etter 8 minutter, og Wigan kunne samle et kompakt forsvar hele kampen igjennom. Måtte ha sprengstoff for å komme oss igjennom i dag. Da fungerer det særs dårlig med en lønnskåt Walcott, en van Persie ute av form, unødvendig mye balltap og en Wenger som ikke ser at the Ox må inn tidligere.

 

Ekstremt med Arteta. Passningsfyrsten er essensiell for midtbanen vår, og det kommer så vanvittig tydelig frem når Ramsey kommer inn i bildet. Hvilke kvaliteter er det som gjør han førstelaget verdig som han overhodet ikke klarer å vise?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...