Gå til innhold

Kamptråd - Manchester United vs Aston Villa


Anbefalte innlegg

post-97018-0-71694400-1334226091.png VS post-97018-0-32021200-1334226107.png

 

 

 

15-04-2012

Kl. 17:00

@ Old trafford

Kampen vises på: TV2 PL1, ViaFot (SE), TV2 Sp. PL og 6'eren (DK)

 

 

 

 

Da er det litt i overkant av tre dager igjen til Manchester United møter Aston Villa på Old Trafford, en kamp som betyr enda mer enn bare tre poeng denne gangen, siden de røde djevlene snublet mot ett av de laveste hinderene i sin forrige PL kamp og tapte nokså fortjent 1-0 mot ett sterkt Wigan lag.

 

Sist United møtte Villa hjemme ble det en grei 3-1 seier takket være en Rooney scoring etter 1 minutt, og samme mann doblet ledelsen 1 minutt på overtid i første omgang. Darren Bent fik litt spenning tilbake i kampen med sitt reduseringsmål etter 58 minutter, men Nemanja Vidic sikret 3 poeng med sin scoring bare minutter etter i det 63 minutt.

United dominerte skuddstatistikken i denne kampen med hele 11 skudd på mål mot Aston Villa's 5. Ballhinnehav delte lagene broderlig på 50/50.

 

På de siste 5 møtene hjemme på Old Trafford har United også her overtaket og står med 4 seire mot Aston Villa's 1. På Villa Park derimot har det blitt 3 uavgjorte og 2 Villa seire. Rooney og Vidic har vist scoringslyst mot nettopp Villa og står med to mål hver på de siste 5 hjemme på Old Trafford.

 

 

post-97018-0-91305800-1334227066_thumb.jpg

 

 

Aston Villa kommer til Old Trafford med bare 1 seier på de siste 6 ligakampene, og den ene seieren kom 10 Mars mot Fulham hjemme på Villa Park. Sett bortfra det har Villa 2 tap og 3 uavgjorte, sist 9 April hjemme imot Stoke der kampen endte 1-1.

Med bare 7 seire, 11 tap og hele 14 uavgjorte kamper befinner Alex McLeish's mannskap seg på en 15 plass i årets Premier League.

 

Ciaran Clark, Petrov, Albrighton, Bent, Jenas og Dunne er alle på skadelisten til Villa og det er tvilsomt at noen av dem rekker kampen på Old Trafford om bare 3 dager.

 

Villa er en klubb som ser ut til å ha berget billett til PL spill neste sesong, men en skal ikke være for skråsikker på det, da det bare skiller 7 poeng fra Villa's plass og til direkte nedrykk, så Villa skal ikke taes for lett på, eg har en følelse av at det var det som skjedde borte mot Wigan og vi vet hvordan det gikk....

 

 

 

 

Noe som bringer meg over på Manchester United.

 

Fortsatt i førersetet men med en mindre luke ned til City enn de fleste synes er nødvendig nå når det begynner å stramme seg til i tittelkampen. Eg håper tapet borte mot Wigan bare var ett lite bananskall og selv om slikt i bunn og grunn ikke skal skje så er det fort gjort at det er mot antatt mye svakerer motstand at det er fort gjort å snuble.

 

Manchester United har uansett hatt en sterk vårsesong og med tanke på alle skadene på viktige spillere vi har hatt, er det uansett en meget sterk prestasjon å lede serien med 5 poeng ned til de blå fra samme by.

 

Dette var kun ett lite skudd for baugen og eg kan tenke meg at SAF ikke var spesielt fornøy med gutta etter tapet mot Wigan, så eg håper han fortalte dem nettopp hvor skapet skal stå og at gutta nå er nøyaktig passe tent fremfor denne hjemmekampen som det ikke er akseptabelt med noe annet enn 3 poeng, skal vi fortsatt klare å holde City unna 1 plassen.

 

Vi har 25 seire, 4 uavgjort og 4 tap i serien til nå og ikke faen om Villa hjemme på Old Trafford skal bli vårt femte tap!

 

 

post-97018-0-34420300-1334228640_thumb.jpg

Endret av LunaticFanatic
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvorfor Evra ? Han er jo blant de beste. Bedre med erten enn Welbeck !

 

NEI! Erten er ikke bedre enn Welbeck. Det er en katastrofe at en så tvers gjennom elendig fotballspiller er i en storklubb som United. Welbeck er ikke guds gave han heller, men har langt mer fotball i seg og talentet er utvilsomt større. I tillegg er han fra egne rekker.

Lenke til kommentar

Hvorfor Evra ? Han er jo blant de beste. Bedre med erten enn Welbeck !

 

NEI! Erten er ikke bedre enn Welbeck. Det er en katastrofe at en så tvers gjennom elendig fotballspiller er i en storklubb som United. Welbeck er ikke guds gave han heller, men har langt mer fotball i seg og talentet er utvilsomt større. I tillegg er han fra egne rekker.

 

Er ikke vanskelig å se at du er anti hernandez ihvertfall.

Mange kamper har du sett han spille egentlig ?

Han er en avslutter som er avhengig å få service får han ikke det så blir resultatet deretter.

 

At du kaller han for en elendig fotball spiller sier veldig mye om hvor lite du har sett han spille.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...