Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kvinnelig partner redd for å bli slikket, hvordan endre på dette?


Anbefalte innlegg

God kveld forumfolk.

 

Min partner vil ikke la meg utføre oralsex på henne (jeg er gutt), og dette synes jeg er synd. Hun tror det vil smake så forferdelig. Hun er også overdrevet "omtenksom" som person, og hun er overbevist om at jeg ikke vil finne noen form for glede/nytelse i å slikke henne. I tillegg mistenker jeg at hun ikke er så fornøyd med hvordan hun ser ut der nede, selv om hun er helt normal. Hun er generelt en veldig sjenert/"flau" person.

 

Har noen forslag til hva jeg kan si/gjøre for å få henne til å la meg utføre oralsex på henne? Ettersom jeg aldri har gjort dette for henne kan jeg jo ikke si "Jeg lover deg, det smaker ikke vondt!" o.l.

 

Som tillegsinformasjon kan jeg nevne at vi begge er 19 år, og vi er begge relativt erfarne seksuelt. Jeg vet ikke hvor erfaren hun er angående oralsex, trolig har hun aldri prøvd det, eller så har hun kanskje dårlig erfaring med det tidligere, som fører til at hun nå ikke liker det. Vi har kun hatt sex med hverandre tre ganger.

 

Takker for svar. Anonym poster: 8baf4cc82f40a7c1d80e51ee00110b5c

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

TS her.

 

Jeg respekterer henne jo. Og jeg skal så klart ikke tvinge henne til noe. Når hun sier nei så gir jeg meg der. Men jeg vil jo tilfredsstille henne mest mulig, og tror hun ville likt det veldig om hun kom over dette hinderet.

 

Jeg gjør ikke dette for min skyld. Jeg får jo, som hun er inne på, ikke enorm tilfredsstillelse rent fysisk av å slikke henne.

 

Ser på det som helt naturlig at hun ikke vil la meg slikke henne. For å lage et lignende eksempel ville ikke jeg latt henne slikke meg bak. Men jeg synes ikke de to kan sammenlignes, og jeg lurer på om dere har forslag til hvordan jeg kan gi henne et mer avslappet forhold til å bli slikket? Anonym poster: 8baf4cc82f40a7c1d80e51ee00110b5c

Lenke til kommentar

Hva med å foreslå at hun tar en dusj først? Er få som faktisk smaker noe etter å ha dusjet? Hvis du tror hun synes hun ikke ser bra ut: IKKE spør henne om det! Bare si at du liker veldig godt hvordan hun ser ut der nede. Du kan jo også si at du har veldig lyst til å gi henne oralsex - om hun virkelig vil gjøre det du liker, burde hun gi deg lov da. Du kan jo si at DU liker det, go da lyver du jo ikke helt: du vil gihenne nytelse, og du liker å gi henne nytelse, så da liker du indirekte oralsex.

 

Er hun redd for at hun har en eller anne sykdom eller noe der nede kanskje...? Det er egentlig vanskelig å snakke om slike ting med en person man ikke har vært sammen med lenge; jeg kan lett sakke om lukt, hygiene, behåring og sykdommer/infeksjoner med kjæresten, men det er fordi vi har vært sammen en stund. Hvis hun ikke er vant til å snakke om slikt er det ekstra vanskelig. Jeg var nok heldig med kjærestemn min: han spurte meg ikke om han kunne slikkemeg - han bare gjorde det fra første gangen vi hadde sex. Jeg var alt for i sjokk til å si noe, men det var nok bare bra ;)

 

Må jo også nevne at det finnes mennesker der ute som er så konservative at de ikke klarer å komme seg bort fra tankene om at oralsex er feil og ekkelt, og da kan det ta lang tid...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

TS her.

 

 

Takk for bra svar ktmore. Som alle dere tre siste er inne på er én grunn kanskje at vi bare ikke kjenner hverandre godt nok enda.

 

Hun er ganske "spesiell" som person, har møtt få som henne. Hun er ekstremt forlegen, og det skal veldig lite til før hun blir usikker på seg selv. Tror det kan slå tilbake på meg om jeg ber henne ta en dusj.

 

I tillegg er det ekstremt viktig for henne at jeg har det bra, og det er uaktuelt å gjøre noe i sengen om det ikke gir meg nok nytelse. Det var såvidt hun ble med på å bruke kondom pga det.

 

Og hun er så bombesikker på at jeg ikke kan få noen som helst nytelse av å slikke henne..

 

 

Har jo prøvd et par ganger å bare gå ned på henne, som jeg vanligvis ville gjort med en jente. Man spør jo sjeldent om tillatelse til slikt. Men om jeg f.eks. begynner øverst og kysser henne lenger og lenger ned på kroppen stopper hun meg hardt og brutalt rundt mageregionen :roll:

 

Nei, skal ikke være lett. Kanskje jeg bare skal la det ligge, og så blir hun kanskje mer trygg på det etter hvert. Anonym poster: 8baf4cc82f40a7c1d80e51ee00110b5c

Lenke til kommentar

Kjøp henne Dr Greve? :p

 

Men altså fra spøk til revolver; fingrer du henne som regel før dere har sex? Da kan du ta en finger som har vært inni henne og er våt, og smake foran henne, og si at det smaker fantastisk og at du har sååå lyst på mer! Hvis du syns det, altså! Tror ikke at dere burde tenke så veldig mye over om det gir deg seksuell nytelse eller ei.. hvem får IKKE nytelse av å se sin partner nyte oralsex til det fulleste?

 

Edit: Husk at kroppsoljer og sånt som regel er en DÅRLIG IDEE. De inneholder som regel sukker, og regel nr 1 når det gjelder vaginaer er at sukker = sopp!

Endret av BuffyAnneSummers
  • Liker 3
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...