Gå til innhold

Xbox One-kaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Blir uansett vanskeleg for meg som snakkar Nynorsk, ha! :-)

 

De tar nok høyde for en del merkelige dialekter. De ville spesifikt ha inn folk fra alle deler av landet til den seansen jeg nevnte tidligere. Sånt er jo gjeldende med engelsk og, forholdsvis stor forskjell på London, Edinburgh, New York, Dallas, Kingston og Delhi.

Lenke til kommentar

Amazon avslører Xbox One lanseringsdato?

 

http://coinpixels.com/news/amazon-reveals-xbox-one-release-date/

 

 

Digital Fundry er ute med en hands-on av kontrollen til One og PS4 :

 

http://www.eurogamer...-true-evolution

 

MS har luftet noen ord ang. Gold for games dealen :

 

http://www.el33tonli...ive-gold-games/

 

“As our way of saying thanks, we’re giving all active Gold members two bonus Xbox 360 games each month for the rest of the year. Each specially selected, fan-favourite game will be available to download only for a limited time, so grab them before they’re gone and keep them no matter what.”

 

Håper de inderlig fortsetter med dette etterhvert ut i One sitt lange løp, i starten kan det vel være mye å forvente å få gratis One spill :)

Endret av Mala
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg så TGS hadde fått opp noen flotte videoer av project spark nå, det ser ut til å bli veldig artig. Kommer også til Win8 så jeg burderer faktisk å kjøpe pcversjonen for å kunne bruke touch.

 

Hvis det kommer en pakke med både pc og xbo versjonen kansje det er aktuelt så jeg kan lage på pc og spille på xbo.

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Først en tydeligvis anonym ansatt.

Så cboat.

Så har sider som for eksempel The Verge skrevet at de har sjekket med kilder som også har bekreftet det.

 

Hvorfor tror folk at de samme som presset Sony til å endre aktive konsoller å installere spillene på (en veldig lik funksjon) fra fem til to plutselig skulle tillate ti?

 

Hvorfor hadde ikke Microsoft brukt dette mer i markedsføringen da dette var et stort punkt for gamere?

 

Hvorfor var ikke retningslinjene klare, men opp for tolkning?

 

Hvorfor skulle de fjernet det i utgangspunktet?

Lenke til kommentar

Jeg har ikke noen gode svar på det, men det kan godt være at de skulle tillate delingen av spillet. Det kan godt hende det ikke var snakk om noe time-limit også. Mest sannsynlig så er det informasjon som muligens ikke har kommet frem som gjorde at de kunne bruk en slik tjeneste. Var det ikke snakk om at spillet måtte sjekkes på nettet hver time? Altså kunne man ikke spille offline mer enn i 59 minutter om gangen.

 

Men jeg skjønner heller ikke hvorfor de evt. skulle fjerne en så kul funksjon. De straffer ingen andre enn seg selv ved å kutte ut funksjoner. Mindre funksjoner = mindre kunder. Hadde de kjørt på med de de skulle, men samtidig tillat at konsollen var offline ville de gitt oss full pakke. Noe som trekker flere kunder osv osv.

Endret av Emils.
Lenke til kommentar

Ser man det ja. Om dette stemmer så er det trist at dem drepte den muligheten. Selv om det var en PS-dude her inne som var HELT sikker på alt han har lest er feil og at han sitter med mer informasjon rundt dette enn noen andre.

 

Hvorfor MS og Sony(og andre) ikke er innom random forums i verden og plukker kompetanse er smått utrolig.

Lenke til kommentar

Men jeg skjønner heller ikke hvorfor de evt. skulle fjerne en så kul funksjon. De straffer ingen andre enn seg selv ved å kutte ut funksjoner. Mindre funksjoner = mindre kunder. Hadde de kjørt på med de de skulle, men samtidig tillat at konsollen var offline ville de gitt oss full pakke. Noe som trekker flere kunder osv osv.

 

For meg virker det som det gikk en liten faen i Microsoft, når endel folk skrek såpass intenst på grunn av alle kontroversene rundt Xbox One så virker det som Microsoft bare skrinla hele greia og bare gjorde om Xbox One til en helt vanlig, plain og kjedelig konsoll som er avhengig av discer akkurat som tidligere generasjoner.

 

Håper og tror at de vil implementere mye av det de i utgangspunktet ønsket og lovet etterhvert så de av oss som faktisk ikke har noe problem med Internettilkobling 24 / 7 og ikke driver å låner bort fysiske spill eller har tradisjon for å verken selge, bytte eller kjøpe brukte spill kan få gleden av å digitalisere oss om vi ønsker det. Det var kanskje litt vell naivt av Microsoft å tro at de kunne heldigitalisere alt i ett eneste stort jafs.

 

Om de tenker seg om et par ganger nå, setter seg ned å klekker ut den geniale planen at de kan tilby begge deler, gi brukerne / spillerne selv valget om de vil ta spillet de kjøper å registrere / digitalisere det opp mot sin Xbox konto eller ikke, så de som ikke har nett 24 / 7, ønsker å selge / bytte / kjøpe brukte spill kan velge å ha den muligheten, men da ikke yte fordeler som heldigitalisert innhold kan tilby, samtidig som de som ønsker å heldigitalisere seg å leve med de restriksjonene som det innebærer kan gjøre det så vil jo Microsoft på mange måter tilby noe unikt til Xbox One som kan gagne dem i lengden og etterhvert så vil kanskje fler og fler innse at det å digitalisere innholdet sitt kanskje kan være ganske så praktisk.

Lenke til kommentar

Mener da de henta inn folk fra hele landet til dette, men nå er det sikkert to år siden jeg leste dette, så det er godt mulig jeg husker feil.

"Xbox, stikk til hælvete" (Når vi nordlendinger skal slå av Xbox'en med voice command).

Endret av aBaDmAn91
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Bare fordi xbox ikke har dette på launch, er det dumt å si at det ikke kommer i det hele tatt. Xbox 360 har forandret seg drastisk fra dag 1, og fram til nå. Foruten om hardwaren, så er det nesten ikke samme generasjon engang.

 

Jeg har tro på at både kobling av spill til gamertag (som egentlig bare gjør en fysisk kjøpt kopi om til en nedlastbar en/Nedlastbar kopi til butikk-pris), og family-sharing kommer med tiden. I tillegg til mye annet de sikkert også har ønsker om å innføre.

 

Microsoft har jo et ønske om å presse dette fram på konsoll-fronten. Det ble sikkert for mye, for tidlig for forbrukere nå, så nå må de "snike" det inn litt etter litt. En naturlig overgang (som mange synes er bedre).

 

Alt er jo uansett ikke svart/hvitt. Det kommer både gode og negative sider ved alt. Og som vanlig er folk alltid redd for noe nytt. Så får man se med tiden om det er godt eller dårlig! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...