Gå til innhold

Xbox One-kaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Uansett så er det bare et rykte. :) Også som det ble nevnt noen sider tilbake, så er det et annet rykte som sier at det bare er "Xbox Mini" som er maskinen med "always online".

 

Edit: Altså om det blir always online på 720, så tviler jeg på at jeg blir å skaffe meg den... ikke med det første ihvertfall.

Endret av aBaDmAn91
Lenke til kommentar

Det er snakk om 250kr i året. Så lenge PSN ikke klarer å tilby en like bra tjeneste som XBL, betaler jeg mer enn gjerne for noe som fungerer.

 

Det burde være 0 kr. Online spilling og appene burde være gratis slik som på andre plattformer. Faktisk er Netflix appen til 360en blitt beskrevet som elendig i forhold til PS3 appen.

 

Ellers har jeg ingen problemer med PSN annet enn en treg og en smule uoversiktlig PS Store.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Xbox LIVE var nede i går.

 

You get what you pay for.

 

Har du glemt hvor lenge PSN var nede i over en periode? Og, uavhengig av pris, så lover ikke MS 100% oppetid. At noen tror at fordi Xbox live koster penger så SKAL det være online 24/7 sier mer om dem enn MS. Dessverre, for enkelte blir aldri ting bra nok.

 

Om Xbox hadde vært oppe 364 dager i året og hatt 1 dag hvor de var nede kan man banne på at den ene dagen ville vært det folk klaget på i et kjør.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Tror vi kan slappe helt av. Microsoft vil trolig annonsere sin neste konsoll i neste måned, og nettkrav for at den skal fungere blir neppe å skje. Jeg tror det hele er en stor misforståelse som stammer fra Xbox-funksjonen som trolig blir å lanseres ved siden av selve hovedkonsollen, selve ekstraløsningen som skal sørge for at konsollen blir bakoverkompatibel.

 

Husk at ryktene om at Sony ble å sperre bruktspill ved hjelp av en ny teknologi ikke stemte. Det gikk også flere rykter før lanseringen av Windows 8 om at operativsystemet ble å ha en innebygget Xbox-emulator. Det stemte heller ikke.

Lenke til kommentar

 

Jeg synes litt synd på MS-fanboysene. :)

6000,- er utrolig mye for en konsoll sånn i bunn og grunn, dog prisene alltid er stive på nye utgivelser.

 

Tror jeg heller går for Wii U og The Legend of Zelda: The Wind Waker til Wii U når det kommer.

 

For å være ærlig så skjønner jeg seriøst ikke at folk gidder å kaste bort flere tusenlapper sånn utav det blå, men det tyder vel på at vi har litt for god råd eller? Hvorfor ikke vente i ca. ett års tid når prisene faller og heller kjøpe? Grafikken, musikken, gameplay etc. er helt lik som da det var nytt. ;-)

Lenke til kommentar

Jeg synes litt synd på MS-fanboysene. :)

6000,- er utrolig mye for en konsoll sånn i bunn og grunn, dog prisene alltid er stive på nye utgivelser.

Hehe. Ingen av nettbutikkene vet hvor mye den neste xboxen kommer til å koste. CDON har bare valgt en prislapp som forsikrer dem mot at de vil tape penger på å selge den. Det er i alle fall høyst usannsynlig at den vil koste mer enn 6000kr. Når maskinen har blitt annonsert, og CDON vet hvor mye den egentlig koster, så kommer de til å senke prisen.

 

Selv tror jeg at prisen kommer til å ligge på rundt 4000kr.

Endret av Leflus
Lenke til kommentar

Ingen grunn til å tro at komponentene skal være noe særskilt dyrere enn i dagens xbox, de har gode priser på det meste av innholdet, cpu/gpu vil nok være den dyreste komponenten. Bluray spellern får de for 100kr max.

Produksjonskostnader er minimale da disse blir lagd der alt annet blir lagd....

Det eneste som kan være fordyrende er utviklingskostnader hvis de skulle ta hensyn til dette.

Tipper en pris på 3000-3500 kr.

 

Håper forresten at de tar livet av xbox360 stort sett med engang slik de gjorde med xbox1. dvs ingen nye spill. (jo, det tok noen mnd med xbox1)

Endret av 530XD
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...