Gå til innhold

BK: Donald Duck


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fin ducl dette! Kjempefn toppand. Fine farger, og fint blikk på den. De er etter min mening litt krevende å fotografere, fordi kontrasten mellom det hvite og det sorte på anda er så stor. Det er ikke lett å få detaljer i begge disse områdene. Ser ut som det hvite er noe overeksponert her, mens det er fine detaljer i de fleste mørke partiene..

Lurer også på om det hadde vært enda finere om ikke speilingen hadde vært kuttet, men kanskje bildet ville blitt for statisk m det var med...

 

Veldig flott med dråpene på ryggen her :)

Lenke til kommentar

Flott bilde av toppanda. Endene her på min trakter er ekstremt sky. Å ta bilder av "ville" ender er ikke det samme som å ta bilde av ender i parken. Liker du har fått strukturen i den sorte delen av fjærdrakta, desverre er det hvite blit utbrent. Det sorte i nakken går over i blått i solskinnent, det tar seg riktig godt ut. Om man tar i raw og har ett godt redigeringsprogramm, kan det lønne seg å eksponer etter det hvite, og deretter øke lyset i de mørke partiene i etterbehandlingen. Dette kan selfølgelig være speielt vanskelig når bildet blir tatt i direkte sollys.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...