Gå til innhold

BK: Writing on the wall


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jentungen 1 og jentungen 2 er venninner. Vi er begge nybegynner og bruker mye tid i sammen på å utforske denne nye verdenen.. Jentungen 1 som er meg, opplever stor glede ved å leke og prøve, og føler meg nesten som et barn igjen. Vi har begge mye moro og leker og ler når vi er ute å fotograferer. Derfor fleiper vi og ler kaller vi oss jentungene, (selvom vi begge er over 40 ) Her ble det til jentungen 1 og jentungen 2. :) Livet er herlig og vi er sultne , tar for grådig av det livet kan by på :)

Håper flere har det sånn :)

Foto er iallefall kreativt og spennende :)

Lenke til kommentar

Jentungen 1 og jentungen 2 er venninner. Vi er begge nybegynner og bruker mye tid i sammen på å utforske denne nye verdenen.. Jentungen 1 som er meg, opplever stor glede ved å leke og prøve, og føler meg nesten som et barn igjen. Vi har begge mye moro og leker og ler når vi er ute å fotograferer. Derfor fleiper vi og ler kaller vi oss jentungene, (selvom vi begge er over 40 ) Her ble det til jentungen 1 og jentungen 2. :) Livet er herlig og vi er sultne , tar for grådig av det livet kan by på :)Håper flere har det sånn :)Foto er iallefall kreativt og spennende :)

 

Så bra :), stå på.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ja komunikasjon foregår overalt. Lite viste denne Henrik at hans skriv med fingeren på ruta skulle bli tilgjenngelig for hele verden gjennom internet.

 

:0) 3 for bildet. Artig objekt du har funnet. Personlig ville jeg tatt bilde av hele vinduet, så kuttet inn til karmen så det ble rammen. Noen ganger lar ikke slikt seg gjøre. Også er det jo alltid lett å si etterpå.

Men artig bilde!!

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...