Gå til innhold

[Løst] Problem med Netgear WNA1100 Tådløst adapter


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg er den ikke fullt så stolte eier av et netgear WNA1100 trådløst adapter. Jeg er relativt fersk når det kommer til nettverk og lignende.

 

Jeg kjører Win7 ult. 64-bit. Min router/modem er en god gammal Zyxel som fulgte med Telenor internett.

 

Problemet mitt er som følger:

 

Internett virker å kveles. Jeg får trege overføringshastigheter på min stasjonære pc med denne adapteren. Jeg har prøvd med andre adaptere, og de virker problemfritt. Når internett kveles kan jeg i noen tilfeller dra ut WNA1100-adapteret, avinstallere drivere, og reinstallere den. Og det virker til å gå tilbake til normalen. Nå derimot virker det som om det ikke fungerer lengre, og det sier seg selv at det ikke skal være sånn her. Jeg har prøvd å sette IP til statisk, uten hell.

 

Som tidligere nevnt er jeg ny til dette. Men jeg har dobbeltsjekket at det ikke er noen andre på nettverket, og testet med andre computere. Adapteret er rett og slett veldig tregt.

 

Så det leder meg til mitt spørsmål. Er det noen måte å jobbe seg rundt dette? Eller er det noen lugubre fikser jeg har oversett eller ikke fått med meg?

 

Det er relativt teit å ikke kunne så mye som streame 480p fra youtube og lignende. Når på andre pcer går det helflott med 1080p på samme nettverk.

 

På forhånd takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kan skyldes inkompatibelt chipset, netgear WNA1100 bruker Atheros chipset.

Du kan google Zyxel modellnummeret ditt + chipset så ser du hva slags chipset den kjører.

 

Takk for responsen. I ettertid viser det seg at adapteren bare overopphetes. Jeg fikk erstattet adapteren med et Jensen adapter som funker fjell! Men igjen, mange takk for respons!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...