Gå til innhold

QXL - Hvor pålitelig er det og kjøpe merkevarer på QXL?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Omfanget av falske merkevarer var større før. Tollerne har blitt flinkere med å ta smuglerne. Det som innføres ulovlig selges på nettauksjoner og muligens også på markeder. Noen selgere skriver "insp.", replica, etc. for å informere om at det ikke er ekte varer, mens andre selgere oppgir ikke at det er falske merkevarer.

 

Man bør skjønne såpass at man ikke får noe gratis og at det er grunn til at varene selges betydelig billigere enn hva de ekte varene selges for. For eksempel merkevaren UGG bare gjennom registrerte forhandlere. Så UGG på QXL er fake. Alt med LV er også kjent for å være fake. Man kan likesågodt kjøpe noe på Nille eller H&M istedenfor å betale overpros på fakevarer.

 

Fortjenesten til selger ligger i den enorme fortjensten. Dette er varer som koster utrolig lite i innkjøp i f.eks. Kina. Det betaler sikkert heller ikke moms eller skatt heller.

 

Vær også obs på at det er straffbart å bruke fakevarer innen EU, spesielt i Italia, Sveits og Frankrike, også i flykontroll, og da vanker det bøter inntil 8.000 Euro.

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...