Gå til innhold

Tven oppfører seg rart med laptop tilkoblet


Gloms

Anbefalte innlegg

Har hatt laptopen min koblettil LED tven via HDMI kabel en lang stund nå.

 

Da jeg først koblet den til måtte jeg stille inn bildet slik at de fylte hele tv skljermen. Det var ikkeno problem, det holdt seg slik jeg stilte det.

 

Nå i helga begynte plutselig bildet å endre seg. Hvis jeg setter bildet på den innstilligen jeg hadde holder den seg der i ca. 30 min før bildet blir endret og er for stort til tven slik at jeg må endre det tilbake.

 

Noen som har vært borti lignende og vet hvor jeg burde begynne å lete etter løsninger? Har sett både på tv menyen og skjermkortinnstillingene, men finner ikkeno som hjelper. Er ganske irriterende å måtte tilpasse bildet hver halvtime.

 

Noen som kan hjelpe?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bytttet driver, men det skjer fortsatt. Problemet mitt er ikke at jeg ikke fårtilpast bidettil skjermen.

 

La oss f.eks. si at du kan velge mellom 2 forskjellige bildevisninger med knappen på fjernkontrollen. Nr 1 er det som passer. Det er nr 1 jeg har den på, men etter ca. 30 min bytter tven automatisk til nr 2. Det kom helt uten videre, veldig merkelig.

 

Noen som har noen andre tips?

Lenke til kommentar

Når jeg kobler pcen til tven har jeg satt oppløsningen til maks. 1920 x 1080. Har prøvd å sette den ned, men det samme skjer da.

 

Til tven har jeg koblet til Playstation 3 og HD PVR dekoder fra Get. Når jeg spiller PS3 eller ser på tv på get boksen endres ikke bildet.

 

Jeg vil tro at siden bildet ikke endrer seg på de andre tingene jeg har koblet til ligger problemet i pcen. Skjermkortdriveren er oppdatert, så problemet ligger ikke tror jeg.

 

Noen som ble no klokere nå?

Lenke til kommentar

Det som er rart er at tven endrer bildet når jeg har koblet til pcen, men ikke de andre tingene. Man kan derfor si at det er pcen so er problemet, men det er jo tven som endre bildet, ikke pcen, så det er veldig vanskelig å skjønne hva som faktisk er problemet...

Lenke til kommentar

Om internett er frakoblet på tven? Jeg har både internett på pcen og på tven. Tven søkte etter oppdateringer, men sa at den hadde siste versjon og trengte derfor ikke oppdatere.

 

Jeg har en Acer Aspire 5930G, med Windows 7. Hjelper det?

Lenke til kommentar

Prøvde å sette ned oppløsninga i dag til 1650x1080. Har prøvd dette før, men da var problemet fortsatt der. I dag fungerte det fint med denne oppøløsninga. Men det er uaktuelt å ha den for bildet på tven blir veldig mye dårligere. Satt den tilbake til 1900, og da kom problemet igjen.

 

Noen som blir no klokere på det her?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...