Gå til innhold

Sitronfromasj.. problem..


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Lager du ting med varmt og kaldt om en annen, skjer det der lett. Gelatin trenger ikke å løses opp i kokende vann, det smelter ved vanlig kroppstemperatur (gelé smelter tross alt i munnen).

Ha heller litt av sitronsaften i en liten gryte, ha gelatinen oppi og sett på varmen. Det tar ikke lange tiden før alt er løst opp. Ha i resten av sitronsaften, så får du ned temperaturen fortere, og det er lettere å blande. Vend gjerne et par klatter med pisket kremfløte i sitron/gelatinblandingen først, så vender du dette inn i krem/eggedosisblandingen. Høres kanskje mer tungvindt ut, men det er mye tryggere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...