Hotel Papa Skrevet 2. mars 2012 Del Skrevet 2. mars 2012 Topic sier det meste. Har masse bacon jeg skal få brukt. Hva kan man bruke som fyll, foruten mer bacon? Tips til god marinade? Lenke til kommentar
Jonas2k Skrevet 2. mars 2012 Del Skrevet 2. mars 2012 (endret) Ost. Endret 2. mars 2012 av Jonas2k Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 2. mars 2012 Forfatter Del Skrevet 2. mars 2012 (endret) Hva slags ost? Mozzarella? Osteblanding? Endret 2. mars 2012 av Hotel Papa Echo Lenke til kommentar
Jonas2k Skrevet 2. mars 2012 Del Skrevet 2. mars 2012 Nå er jeg ingen ekspert på baconrullade, men hadde det vært opp til meg hadde jeg bare tatt det som jeg hadde hatt for hånden. Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 3. mars 2012 Forfatter Del Skrevet 3. mars 2012 (endret) For de som skulle være nysgjerrige, slik ble resultatet: 800g kjøttdeig 350g ost Ukjent mengde bacon 2stk løk 2fedd hvitløk Kebab- og chili krydder. Penslet med Jack Daniels marinade. Stekt på 170 grader i 2 timer. Smakte særdeles godt! Kan føye til at det første laget med bacon ble flettet. Men det var litt tynn bacon, så vi fikk ikke det fine flettemønsteret. Måtte supplere med bacon for å få det til å henge sammen. Endret 3. mars 2012 av Hotel Papa Echo 7 Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b Skrevet 8. mars 2012 Del Skrevet 8. mars 2012 Denne fortjener en plass i Diskusjons.no STORE kokebok . Etter å ha sett denne tråden så er det utrolig skuffende å tenke på at det bare venter en kjip Toro suppepose hjemme når jeg er ferdig på jobb. Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 8. mars 2012 Forfatter Del Skrevet 8. mars 2012 Et slikt måltid er absolutt en god start på en fredags kveld. Tror jeg skal bruke mer krydder på kjøttdeigen neste gang, tho.. Kanskje elte kjøttdeigen sammen med krydderet først. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå