Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Hvilken bil var din første?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg hadde en soelvfarget 93-modell Ford Escort Ghia. 1.8D - dieselmotor uten turbo, 60 hester. Gjorde 0-100 paa 26,3 sekunder. Kjoepte den noen maaneder foer jeg fylte 18, og krasjet den i en Toyota 4Runner et droeyt halvaar senere. Savner den, kjoerte Kristiansand-Molde (med litt smaakjoering i Oslo underveis) paa 0,38 liter paa mila. Fantastisk.

Lenke til kommentar

Min første bil var en Toyota Corolla 1986 modell, en rød en. Jeg har aldri hatt en så problemfri bil siden den gang. Jeg kræsjet den, smadret panseret, kjørte den i en uke uten olje, kjørt den i mørkaldt vær og kokvarmt vær, aldri hatt motorsvikt. Det er virkelig en bil jeg savner, bare synd den ikke er min lengre og er så utrolig gammel.

 

Starter i alle temperaturer, ned i 30 minus også, på flekken. Varmeapparatet er det beste jeg har opplevd noensinne, kokvarmt i bilen.

 

Min andre bil etter den toyotaen så hadde jeg en honda accord. Ufattelig (utrolig) god servo, når du roterer rattet er det nesten som å snu et håndklede, ingen motstand nesten, du kan styre med lillefingeren og meget spesiell å kjøre, men den slet jeg med motoren etter hvert.

 

Bilen etter honda accord så hadde jeg en citroen berlingo. Den brukte jeg som arbeidsbil i firmaet mitt, den gikk til sist 450 000 km og fortsatt krute god å kjøre. Så mange kilometer så er det en ganske driftssikker bil å ha på jobben.

Endret av L4r5
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Min første bil var en Opel Kadett E 1.3s GL, 1985modell. Det var vel rundt 60-65 esler om jeg husker riktig. Helt ok bil, førerdøra led av hobbylakk og min farmor rygga inn i hjulbuen foran(se bildet). Hun brukte unnskyldningen at det ikke brukte å stå noen bil der...

 

Det var sånn halveis krokanlakk på bilen, og byttet dynamoen 3 ganger samt slurereima et par ganger. Et par damer har blitt "høvvla" over inni der og, selv om det var litt trangt(i bilen ja).

 

Hadde mange planer med, handla inn en dyr cd spiller, en Sony CDX-MP70 , men det ble ikke det anlegget jeg hadde sett foor meg. Så det det ble til at jeg brukte min 5000 spenn dyre cd spiller til å spille av musikk på de orginale høytalere(?) fra Opel.

 

Mistet førerkortet for 8mnd med bilen også, jeg kjørte plutselig i 80km/t i 50 sonen, var litt trøtt etter nattevakt og plutselig blinka det rødt overalt. Jeg vurderte å ta slepetauet jeg hadde i bagasjerommet å trekke fotoboksen ned i Nidelva(3mil lang elv i Trøndelag). Men slo tanken raskt i fra meg, det endte med kjøp av burger på Esso i stedet.

 

Bilen ble 20 år og hadde bare gått 157.000 før den ble sendt til bilopphuggeriet. Ble masse skriverier her, men men.

 

post-49728-0-42598800-1330741675_thumb.jpg

 

post-49728-0-88745800-1330741697_thumb.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Min første bil var en Ford Fairline 500 1963 modell. (Blå.) Men denne bilen fikk jeg aldri på veien. Pga manglende kunskaper den gangen. (Jeg var 16 år.) Solgte den videre til en kar jeg tror var fra Sogndal. :cry: Første bil jeg hadde på veien var en Merchedes 280SE 1983 modell. Rakk desverre ikke å ta bilder av den siden den varte i nøyaktig 2 uker etter at jeg hadde fått lappen. Ble påkjørt av en lastebil... :hrm:

 

:innocent:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...