lofed Skrevet 1. mars 2012 Del Skrevet 1. mars 2012 Hei har en AMT gastroguss panne som er klar til utskifting, men sliter med å finne en god erstatnings panne. Har brukt den daglig i vell 4 år nå og den vil sikkert holde i 2 år til, men jeg vil ha en ny som er 100% ripefri osv. Er veldig skeptisk til alt av billig panner og panner som er lett pga dårlig erfaring med de. Teflon er fyfy å etter flere sånne har gått i søpla etter kort tid. Så det jeg lurer på er om noen her vet om et godt merke man kan satse på? Det må være titan eller noe lignende men ikke teflon og så lenge prisen er under 1000kr så er jeg åpen for det meste. Har jobbet med salg av AMT og andre stekepanner (teflon,stål,jærn), så vet hvordan man skal behandle en belagt panne for at den skal vare så det er ikke feilbruk eller noe sånt. Så den gamle jærnpanna til mor kan bare gå og legge seg, jeg bytter heller ut etter noen år en å plages med jærn. PS. bor i Tromsø så må få tak i den der. Takk for all hjelp. Lenke til kommentar
r2d290 Skrevet 1. mars 2012 Del Skrevet 1. mars 2012 Jeg er veldig fornøyd med Woll stekepanne: http://www.jernia.no/k/ki.aspx?sku=613122 Ser prisen er noe over tusen, men den er av og til på tilbud. Også så jeg de hadde en kampanje "Bytt inn din gamle stekepanne, og få 500,- avslag på Woll-pannene". Vett ikke om det alltid gjelder, eller om det bare var den måneden i vinter. Håndtaket kan tas enkelt av, og vips er det en ildfast form. Den kan (og bør) vaskes i oppvaskemaskin innimellom. Det er ikke teflon, den tåler bruk av metall (ref. håndboka til panna) og den skal ikke slå seg. Du får den både sirkulær og kvadratisk, i ulike størrelser. Lenke til kommentar
skrekk Skrevet 2. mars 2012 Del Skrevet 2. mars 2012 Har denne fra BEKA, og er veldig fornøyd. http://www.jernia.no...aspx?sku=607564 Fikk den på samme tilbud som over med 500,- i "innbytte" for min gamle, velbrukte stekepanne. Ikke en eneste ripe etter ca et halvt års bruk. Lenke til kommentar
Lakrisbåt Skrevet 2. mars 2012 Del Skrevet 2. mars 2012 (endret) Tv2 hjelper deg testet dette i går. Endret 2. mars 2012 av Lakrisbåt Lenke til kommentar
Malvado Skrevet 2. mars 2012 Del Skrevet 2. mars 2012 Stekepanna mi er i Jern, krever litt ektra vedlikehold men jaggu meg så holder de veldig lenge også. Min Farmor hadde si Jernpanne i ca 20 år vil jeg tro. Sånn sett anbefaler jeg jernpanne , en eldre tråd om dette faktisk her : https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=663904 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå