Gå til innhold

Anlegg i båt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Eller hva med å bygge bilstereo høyttalere i en kasse, siden du ikke ønsker å skjære hull, eller rett og slett fore ut med en kasse. Siden dette er en båt med hus og ikke noe sjøsprøyt fungerer det utmerket med vanlige høyttalere, samt man får god lyd uansett så lenge det er kompakt i et hus.

Lenke til kommentar

Det funker. Men du har ikke lyst og bruke "ikke båt" høytalere .

 

 

Det er ikke bare vann som ødelegger vanlige høytalere men også fukt som det er mye av ved vannet ( sier seg selv ) og om du bruker kallosj vil det også bli fuktig "damp" under der når du ikke er i båten. Ha høytalere i boks fungerer jo men lyden blir utrolig kjedelig om de skal ligge der når du skal spille musikk. evt når du har dem ut av båten må du omtrent passe på at alt du gjør ikke gjør høytalerene bløte. En båt med et helt ok/bra båthøytalere vil evt gjøre så båten blir mer atraktiv og selge. Jallamekk og vanlige høytalere er 1. Klønete og upraktisk 2.Kan bli dyrt i lengden 3.Er beregna på mye strøm ( i forhold til båthøytalere)

 

og Maritime/båt høytalere er stort sett gode høytalere, de kan koste kanskje litt mer en vanlig men de sørger for at du ikke trenger og passe så godt på hele tiden . Og er det ordentlig gjort kan prisen stige på båten siden en båt med stereo er veldig atraktivt for unge og evt fiskere. en 18foter er i tilleg en atraktiv ungdomsbåt som gjerne foreldre kjøper og da er det ofte sånne ting som dytter dem i retning kjøp, istede for og se noe Himlaga i bånn av båten.

 

Og om du skal bruke en Avspiller så ikke bruk CD det funker dårlig på bølger til og med de veldig dyre . Bruk en Avspiller som godtar MP-3 spiller via USB eller Kabel . Ikke sats dyre Ipod`er og telefoner til og bruke i båt . En 5-10 GB mp3 spiller er like bra og koster 150-250 kr.

Endret av Eriksendrul
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...